TOKİ Sosyal Konut Kura Çekimleri Yapılan İller Belli Oldu! İşte O Şehirler

TOKİ Sosyal Konut Kura Çekimleri Yapılan İller Belli Oldu! İşte O Şehirler
Ev fiyatlarının yükselmesi ve kiralarının artması üzerine, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan geçtiğimiz aylarda sosyal konut projesini duyurdu. Milyonlarca vatandaşın başvuru yaptığı projenin kuraları çekilmeye başladı....

Ev fiyatlarının yükselmesi ve kiralarının artması üzerine, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan geçtiğimiz aylarda sosyal konut projesini duyurdu. Milyonlarca vatandaşın başvuru yaptığı projenin kuraları çekilmeye başladı. Ev sahibi olmak isteyen kişilerin heyecanla beklediği kura çekimleri devam ederken, bugüne kadar hangi illerin kurasının çekildiği de merak ediliyor.

TOKİ Kura Sonucu Açıklanan İller

250.000 kişiye ev sahibi olma imkanı sağlayacak olan sosyal konut projesi kapsamında, Ardahan, Şırnak, Kars, Siirt, Batman, Ağrı, Mardin, Van, Şanlıurfa, Hakkari ve Bitlis illerinin kura çekimleri yapıldı.

TOKİ Kura Sonuçları

Sosyal konut projesine başvuran ve ev sahibi olmak isteyen milyonlarca kişi, sonuçları nereden öğreneceklerini merak ediyor. Kura çekimi gerçekleşen illerde başvuru yapan adaylar,

TOKİ Kura Çekimi Ne Zaman?

TOKİ kura çekimleri il il gerçekleşmeye devam ediyor. Önümüzdeki süreçte, kura çekimleri devam edecek ve

toki.tv adresinden canlı olarak yayınlanacak. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada, mart ayında kadar kura çekimlerinin tamamlanacağını belirtti.