TOKİ Kura Çekimleri Ocak Ayında Devam Ediyor! 9-13 Ocak TOKİ Kurası Çekilecek İller

TOKİ Kura Çekimleri Ocak Ayında Devam Ediyor! 9-13 Ocak TOKİ Kurası Çekilecek İller
TOKİ'ye başvuran kişiler kura çekimi ile ilgili gelişmeleri yakından takip ederken, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum geçtiğimiz haftalarda sosyal medya hesabından kura çekimi takvimini yayınladı. Bu...

TOKİ'ye başvuran kişiler kura çekimi ile ilgili gelişmeleri yakından takip ederken, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum geçtiğimiz haftalarda sosyal medya hesabından kura çekimi takvimini yayınladı. Bu kapsamda, ilerleyen günlerde hangi illerinin kurasının çekileceği, kura çekimi sonuçlarının nasıl sorgulanacağı ve kura çekimi canlı yayınının hangi adresten takip edileceği merak ediliyor.

TOKİ Kura Çekimi Takvimi Ocak Ayı

İlk Evim İlk İş Yerim projesinin kura çekimi takvimi ile ilgili sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yapan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, kurası çekimi yapılacak illeri açıkladı. Söz konusu açıklamaya göre, ilerleyen günlerde kurası çekilecek iller şöyle:

2-12 Ocak 2023: Ankara 18 bin 450 konut

10-13 Ocak 2023: Adana 6 bin 356 konut

TOKİ Kura Sonucu Sorgulama Ekranı

TOKİ kura çekimleri, toki.tv ve TOKİ'nin resmi Youtube kanalı üzerinden canlı olarak takip edilebilecek. Kura çekimi sonuçlarının açıklanmasının ardından, e-Devlet'e TC kimlik numarası ve şifre ile giriş yaparak ”Kuralı Satış Projeleri İçin Kura Sonucu Sorgulama” başlığında sonuçlara ulaşılabilir.