TOKİ Kura Çekimine Yeni Yıla Kadar Ara Verildi! Ocak 2023 TOKİ Kura Çekimi Takvimi

TOKİ Kura Çekimine Yeni Yıla Kadar Ara Verildi! Ocak 2023 TOKİ Kura Çekimi Takvimi
İlk Evim İlk İş Yerim projesi kapsamında, her geçen gün farklı illerin kurası çekiliyor. Söz konusu kura çekimleri büyük bir heyecanla takip edilirken, kura çekimlerine yeni yıla kadar ara verildi. Bu kapsamda, ocak ayında hangi...

İlk Evim İlk İş Yerim projesi kapsamında, her geçen gün farklı illerin kurası çekiliyor. Söz konusu kura çekimleri büyük bir heyecanla takip edilirken, kura çekimlerine yeni yıla kadar ara verildi. Bu kapsamda, ocak ayında hangi illerin kurasının çekileceği araştırılmaya başlandı. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda ile, ocak ayının ilk günlerinde kurası çekilecek illeri açıkladı.

TOKİ Kura Çekimi Takvimi 2023

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, İlk Evim İlk İşyerim projesinin kura çekimlerine dair sosyal medya hesabından paylaşım yaptı. Bakan Kurum'un paylaşımına göre, 13 Ocak tarihine kadar kura çekimi yapılacak iller şu şekilde:

2-12 Ocak 2023: Ankara 18 bin 450 konut

2-5 Ocak 2023: Hatay 5 bin 25 konut

6 Ocak 2023: Osmaniye 1550 konut

7-8 Ocak 2023: Kahramanmaraş: 3 bin 101 konut

10-13 Ocak 2023: Adana 6 bin 356 konut

TOKİ Kura Sonucu Sorgulama

TOKİ kura çekimlerinin yapılmasının ardından, başvuruda bulunan kişiler sonuçları araştırmaya başlıyor. İlk Evim İl İş Yerim projesi kura çekimi sonuçlarına, e-Devlet'e TC kimlik numarası ve şifre ile giriş yaptıktan sonra ”Kuralı Satış Projeleri İçin Kura Sonucu Sorgulama” hizmetinden ulaşılabilir.