TOKİ Kura Çekimine Ocak Ayına Kadar Ara Verildi! İşte Güncel TOKİ Kura Çekimi Takvimi

TOKİ Kura Çekimine Ocak Ayına Kadar Ara Verildi! İşte Güncel TOKİ Kura Çekimi Takvimi
İlk Evim İlk İş Yerim için başvuruların sona ermesinin ardından, kura çekimleri başladı. İl İl kura çekimleri devam ederken, güncel kura çekimi takvimi pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Bu kapsamda, ilerleyen günlerde...

İlk Evim İlk İş Yerim için başvuruların sona ermesinin ardından, kura çekimleri başladı. İl İl kura çekimleri devam ederken, güncel kura çekimi takvimi pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Bu kapsamda, ilerleyen günlerde hangi illerin kurasının çekileceği Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum açıkladı. Bakan Kurum'un sosyal medya hesabından yaptığı paylaşıma göre, kura çekimleri 2 Ocak tarihinde tekrar başlayacak.

TOKİ Kura Çekimi Ocak 2023

İlk Evim İlk İş Yerim projesinin kura çekimi takvimine dair sosyal medya hesabından paylaşım yapan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, 2-13 Ocak tarihlerinde hangi illerin kurasının çekileceğini açıkladı.

2-12 Ocak 2023: Ankara 18 bin 450 konut

2-5 Ocak 2023: Hatay 5 bin 25 konut

6 Ocak 2023: Osmaniye 1550 konut

7-8 Ocak 2023: Kahramanmaraş: 3 bin 101 konut

10-13 Ocak 2023: Adana 6 bin 356 konut

TOKİ Sonuç Sorgulama

Kura çekimlerinin tamamlandığı illerde yaşayan kişiler, e-Devlet'e TC Kimlik numarası ve şifre ile giriş yaptıktan sonra kura sonuçlarını sorgulayabilirler. Kura çekimi sonuçlarına ”Kuralı Satış Projeleri İçin Kura Sonucu Sorgulama” hizmetinden erişilebilir.