TOKİ Başvurusu Yapanlar Dikkat! 20-25 Aralık TOKİ Kura Çekimi Yapılacak İller Belli Oldu

TOKİ Başvurusu Yapanlar Dikkat! 20-25 Aralık TOKİ Kura Çekimi Yapılacak İller Belli Oldu
İlk Evim İlk İş Yerim projesi için pek çok kişi başvuruda bulunurken, başvuru işlemlerinin sona ermesinin ardından kura çekimi başladı. Bu kapsamda, etap etap illerin kura çekimi devam ederken, önümüzdeki günlerde hangi illerin...

İlk Evim İlk İş Yerim projesi için pek çok kişi başvuruda bulunurken, başvuru işlemlerinin sona ermesinin ardından kura çekimi başladı. Bu kapsamda, etap etap illerin kura çekimi devam ederken, önümüzdeki günlerde hangi illerin kurasının çekileceği merak ediliyor. 20-25 Aralık tarihlerine ilişkin kura çekimi takvimi belli oldu.

TOKİ Kura Çekimi Tarihleri Takvimi

İlk Evim İlk İş Yerim projesi kapsamında, her geçen gün farklı bir ilin kurası çekiliyor. TOKİ'ye başvuru yapan vatandaşlar da güncel kura çekimi takvimini araştırıyorlar. 20-25 Aralık tarihleri arasında kura çekimi yapılacak iller şu şekilde:

20 Aralık: Rize ve Yozgat

21 Aralık: Yozgat ve Artvin

22 Aralık: Kırıkkale

23 Aralık: Kırşehir ve Trabzon

24 Aralık: Trabzon ve Nevşehir

25 Aralık: Nevşehir

TOKİ Kura Sonuçları

İlk Evim İlk İş Yerim projesi için kura çekimi devam ederken, sonuçların nasıl öğrenileceği de araştırılıyor. TOKİ'nin Youtube kanalı ve toki.tv'den takip edilebilen kura çekimlerinin ardından, sonuçların açıklanması ile birlikte e-Devlet'e TC kimlik numarası ve şifre ile giriş yapıldıktan sonra ''Kuralı Satış Projeleri İçin Kura Sonucu Sorgulama'' başlığından sonuçlara ulaşılabilir.