Tokat'ta Deprem! AFAD Tarafından Duyuruldu

Tokat'ta Deprem! AFAD Tarafından Duyuruldu
Yaşanan depremlere yönelik bildirimler gelmeye devam ediyor. Bu sabah meydana gelen deprem bölge halkında korku ve endişeye neden oldu.Son dönemde meydana gelen deprem sayısı bir hayli arttı. Ülkemizde olduğu gibi dünya çapında...

Yaşanan depremlere yönelik bildirimler gelmeye devam ediyor. Bu sabah meydana gelen deprem bölge halkında korku ve endişeye neden oldu.

Son dönemde meydana gelen deprem sayısı bir hayli arttı. Ülkemizde olduğu gibi dünya çapında da korkutucu depremler yaşanmaya devam ediyor. Dünya genelindeki büyüklükleri giderek artan depremlerde can ve mal kayıpları da yaşanırken can ve mal kaybının olmadığı depremler ise yüreklere su serpiyor.

AFAD Tarafından Duyuruldu

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı, Deprem ve Risk Azaltma Genel Müdürlüğü, Deprem Dairesi Başkanlığı (AFAD) tarafından yapılan duyuruda Tokat'ta bir deprem yaşandığı ifade edildi.

AFAD verilerine göre merkez üssü Erbaa ilçesi olan deprem, 3,7 büyüklüğünde yaşandı. Saat 07.59'da yaşanan depremin derinliği 9.45 kilometre olarak açıklandı.