THY'den Depremzedelere Özel İş İlanı! THY İş İlanı Detaylarını Yayımladı

THY'den Depremzedelere Özel İş İlanı! THY İş İlanı Detaylarını Yayımladı
Türk Hava Yolları, 6 Şubat'ta yaşanan Kahramanmaraş merkezli depremlerden sonra depremzedelere dair başlattığı istihdam ilanını yayımladı.THY'nin iş ilanına internet portalından ulaşılabilecek.THY tarafından yapılan...

Türk Hava Yolları, 6 Şubat'ta yaşanan Kahramanmaraş merkezli depremlerden sonra depremzedelere dair başlattığı istihdam ilanını yayımladı.

THY'nin iş ilanına internet portalından ulaşılabilecek.

THY tarafından yapılan açıklamada, depremlerden etkilenenlere tam zamanlı çalışma fırsatı sunan depremzede ilanına başvurulması durumunda THY ailesinin bir parçası olunabileceği ifade edildi.

THY Başvuru Şartları Şöyle:

"Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olan, adli sicil ve adli sicil arşiv kaydı bulunmayan, 1 Ocak 1985 ve sonrasında doğanlar, en az 4 yıllık eğitim veren üniversitelere bağlı lisans bölümlerinden mezun olan (yurt dışındaki üniversitelerden mezun olan adaylardan YÖK denklik belgesi istenecek), lisans eğitimlerine devam eden adayların Temmuz 2023 tarihine kadar mezuniyetlerini belgeleyebilecek olanlar. İyi derecede İngilizce bilenler, daha önce THY AO veya diğer kuruluşlardaki görevlerinden disiplinsizlik nedeniyle ayrılmamış olanlar, daha önce THY AO veya THY AO'nun iştirak şirketlerinden fesih yoluyla ayrılmamış olanlar."

THY İş İlanına Kimler Başvurabilir?

2935 sayılı Olağanüstü Hal Kanunu'na göre depremlerden etkilenen kentlerden Kahramanmaraş, Adana, Adıyaman, Diyarbakır, Gaziantep, Hatay, Kilis, Malatya, Osmaniye, Şanlıurfa ve Elazığ'da kendisi ve/veya 1. dereceden yakını (anne, baba, kardeş eş ya da çocuk) "depremzede" olarak adlandırılan adaylar başvuruda bulunabilecek.

THY Başvuru Tarihleri

THY'nin başvuruları, 24 Nisan Pazartesi günü saat 23.55'e kadar yapılabilecek.

İlan ve başvurulabilecek pozisyonlarla ilişkin ayrıntılara "https://careers.turkishairlines.com/acik-pozisyonlar/" adresinden erişilebilir.