Teknosa’nın Geliri Dudak Uçuklattı! 9 Ayda 10 Milyar 789 Milyon Ciroya Ulaştı

Teknosa’nın Geliri Dudak Uçuklattı! 9 Ayda 10 Milyar 789 Milyon Ciroya Ulaştı
Teknosa tarafından yapılan açıklama kapsamında istikrarlı bir şekilde büyümeye devam eden şirket tüm müşteri deneyimini daha da güçlendirmek için yatırım yapmaya devam ediyor. Şubat ayında dev bir Pazar yerine dönüşen...

Teknosa tarafından yapılan açıklama kapsamında istikrarlı bir şekilde büyümeye devam eden şirket tüm müşteri deneyimini daha da güçlendirmek için yatırım yapmaya devam ediyor. Şubat ayında dev bir Pazar yerine dönüşen şirket, üçüncü çeyrekte e-ticarette de brüt işlem hacmini yılın ikinci çeyreğine oranla %77 artış göstererek 9 ayda 1 milyar 597 milyon TL’ye çıkarıldı.

Geçen Yıla Göre %118 Büyüme

Teknosa tarafından yapılan açıklama kapsamında geçen yılın ilk 9 aylık dönemine göre %118 oranında büyüme yaşadığını ve cirosunu da 10 milyar 789 milyon TL’ye çıkardıklarını belirtti. Yapılan açıklama kapsamında:

"Bu başarıda emeği geçen tüm Teknosa ekiplerini kutluyorum. Şubat ayında tüketicilerimizle buluşturduğumuz pazar yeri iş modelimizi, sektörümüzdeki farklı ilklerle büyütmeye devam ediyoruz. Pazar yeri iş modelinin yeni bir fazı olarak eylül ayında sosyal ticarete adım attık. Aynı zamanda sosyal ticaretin diğer bir kolu olan ve dünyada yükselen bir trende sahip canlı yayınla ürün tanıtımı ve satışına da başladık.

Müşteri deneyiminde bizi farklılaştıran servis alanında da yepyeni hizmetleri hayata geçirerek Türkiye'nin elektronik ürünlerdeki en büyük servis ekosistemini oluşturma yolunda kararlılıkla ilerliyoruz. Müşterilerimize teknoloji konusunda bütünsel bir deneyim sağlamak için uçtan uca hizmet gücümüzü artırmaya ve sektörün Türkiye'deki oyun kurucusu olarak önümüzdeki önemli fırsatları değerlendirmeye devam edeceğiz. İklimlendirme sektöründeki öncü markamız İklimsa ile Güneş Enerjisi Sistemleri (GES) alanında da büyümeyi sürdürüyoruz" denildi

Teknosa Genel Müdürü: En İyi Deneyimi Sunmak İçin

Teknosa Genel Müdürü Sitare Sezgin tarafından da ciro rakamlarıyla ilgili açıklama yaptı. Sitare Sezgin tarafından yapılan açıklamada:

"Alışveriş yolculuğu boyunca müşterilerimize tüm kanallardan daha iyi deneyim sunabilmek için yatırımlarımızı aralıksız bir biçimde sürdürüyoruz. Bu yılın ilk 9 ayında ulaştığımız sonuçlar hem gittiğimiz yolun ne kadar doğru olduğunu gösteriyor hem de bizi daha da iyisini yapmak konusunda cesaretlendiriyor. Şubat ayında dev bir pazar yerine dönüştürdüğümüz teknosa.com'da yeni hizmetlerle müşterilerimize yepyeni bir alışveriş deneyimi sunmaya başladık. Tüm kanallarda en iyi deneyimi sunmak için yeniliklere imza attık. Pek çok ödülle de taçlanan uygulamalarımızı geliştirmeye, müşterilerimize, paydaşlarımıza, ülkemize değer yaratmak için çalışmaya devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.