Tarkan'ın Yılbaşında Alacağı Ücret Dudak Uçuklattı

Tarkan'ın Yılbaşında Alacağı Ücret Dudak Uçuklattı
2023 yılını karşılamamıza çeyrek yıl kalınca yılbaşı programları gündeme geldi. Erken rezervasyon fırsatlarından faydalanmak isteyen vatandaşlar yılbaşı için programları araştırırken ünlü isimlerinde yılbaşı programları...

2023 yılını karşılamamıza çeyrek yıl kalınca yılbaşı programları gündeme geldi. Erken rezervasyon fırsatlarından faydalanmak isteyen vatandaşlar yılbaşı için programları araştırırken ünlü isimlerinde yılbaşı programları belli olmaya başladı.

Megastar Tarkan'ın yılbaşı için programı belli oldu. Tarkan, yılbaşında Kıbrıs'ta sahne alacak. 2023 yılını sevenleri ile sahnede karşılayacak olan ünlü şarkıcısının yılbaşı konserinden alacağı ücret ise dudak uçuklattı.

Tarkan Yılbaşı Konserinden Kaç Para Alacak?

Tarkan, geçtiğimiz ay İzmir'in kurtuluşu kutlamaları sebebi ile verdiği dev konserle uzun süre konuşulmuştu. Şarkıları ve sosyal medya paylaşımları ile de sık sık adından söz ettiren Tarkan, yılbaşı konseri ücreti ile de çok konuşulacağa benziyor.

31 Aralık'ta Kıbrıs'ta konser verecek olan Tarkan, geçtiğimiz yılbaşı Mısır'da sevenleri ile bir araya gelmişti. Önceki senelerde de Kıbrıs'ta sahne alan şarkıcı, pandemi sonrası yeniden Yavru Vatan'da sevenleri ile bulaşacak. Tarkan'ı dinleyerek yeni yıla girmenin ücreti henüz bilinmiyor ancak Tarkan'ın yılbaşı konseri için alacağı ücretin 1 milyon Euro olduğu öğrenildi.