Taha Duymaz'dan Kahreden Haber Geldi! 12. Günde Ulaşıldı

Taha Duymaz'dan Kahreden Haber Geldi! 12. Günde Ulaşıldı
'Asrın felaketi' olarak nitelendirilen Kahramanmaraş merkezli 2 büyük depremde 11 il büyük hasar gördü. Depremden en çok etkilenen şehirlerden Hatay'da çok sayıda kişi yaşamını yitirdi.Sosyal medyada çektiği yemek videoları...

'Asrın felaketi' olarak nitelendirilen Kahramanmaraş merkezli 2 büyük depremde 11 il büyük hasar gördü. Depremden en çok etkilenen şehirlerden Hatay'da çok sayıda kişi yaşamını yitirdi.

Sosyal medyada çektiği yemek videoları ile ünlenen sosyal medya fenomeni Taha Duymaz'dan 12. günde kahreden haber geldi. Hatay'da enkaz altında kalan Taha Duymaz'ın cansız bedenine 12. günde ulaşıldı.

Ragıb Narin Taha Duymaz'ın Acı Haberini Duyurdu

Taha Duymaz'ın arkadaşı Ragıb Narin sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla acı haberi duyurdu. Enkazdan çıkarılanların yüzlerinin tanınmayacak halde olduğunu ifade eden Ragıp Narin, Duymaz'ın kolyesinden tanınacağını belirtmişti. Narin, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda "Başımız sağ olsun" ifadesine yer verdi.

Taha Duymaz'dan gelen acı haber sevenlerini kahretti.

Dilan Polat'tan Taha Duymaz Açıklaması

Dilan Polat da Instagram'dan yaptığı açıklama ile Taha Duymaz'ın yaşamını yitirdiğini belirtti. Polat, " Kuzenini aradım, tahmin edilen bir şey. Cenazelerini görmüş, kız kardeşinin yanında da Umut varmış, diğer tarafında da Taha varmış. Şimdi teker teker çıkartıyorlar. Ama ben tahmin ediyordum. Kimse de daha fazla kimse konuşmasın, insanlar huzurlu uyusun" şeklinde yazdı.