Survivor 2023'ün Bir Yarışmacısı Daha Belli Oldu: Ümit Erdim Kim, Kaç Yaşında ve Nereli?

Survivor 2023'ün Bir Yarışmacısı Daha Belli Oldu: Ümit Erdim Kim, Kaç Yaşında ve Nereli?
Bildiğiniz üzere Survivor 2023 sezonu için sayılı günler kaldı diyebiliriz. Yavaş yavaş yarışmacı kadrosunun belli olduğu bugünlerde Acun Ilıcalı, bir ismi daha duyurdu.Bugün öğlen Twitter hesabından yaptığı bir duyuruyla...

Bildiğiniz üzere Survivor 2023 sezonu için sayılı günler kaldı diyebiliriz. Yavaş yavaş yarışmacı kadrosunun belli olduğu bugünlerde Acun Ilıcalı, bir ismi daha duyurdu.

Bugün öğlen Twitter hesabından yaptığı bir duyuruyla birlikte yapımcı ve sunucu Acun Ilıcalı, Ümit Erdim'in Survivor 2023 kadrosuna katıldığını duyurdu.

Survivor 2023 Ne Zaman ?

Survivor 2023'ün ne zaman başlayacağı şimdilik belli değil. Ancak Survivor 2022 bildiğiniz üzere 15 Ocak'ta başlamıştı. Bu yüzden yeni sezonun da yine yakın tarihlerde başlayacağı düşünülüyor.

Ümit Erdim Kim, Nereli ve Kaç Yaşında? 

15 Haziran 1985 yılında Kocaeli'de dünyaya gelen Ümit Erdim, Türk oyuncu ve sunucudur. İlkokul ve ortaokulu bitirdikten sonra İzmir Atılım Anadolu Lisesi'ne giden Erdim, 1998-2003 yılları arasında Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları'nın genç birimlerinde oynadı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları'nda tanıştığı Caner Özyurtlu ile İstanbul'a taşınan Erdim, 'Böyle mi Olacaktı' isimli dizide sanat hayatına resmen başladı. Bugüne kadar çok sayıda yapımda yer alan Erdim, 2019'da pilotluk eğitimi almaya başladı.

Selana gibi dizilerde görülen fazla kilolarından sonra bir hayli değişim yaşayan Ümit Erdim, son olarak Survivor 2023 kadrosuna katıldığını duyurdu.