Son Dakika! İstanbul Taksim'de Patlama!

Son Dakika! İstanbul Taksim'de Patlama!
İstanbul Taksim'de patlama meydana geldi.İstanbul Beyoğlu İstiklal caddesinde patlama yaşandı. Bölgeye kısa sürede çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi.Çok Sayıda Yaralı Var!İstanbul Beyoğlu'nda meydana gelen patlama...

İstanbul Taksim'de patlama meydana geldi.

İstanbul Beyoğlu İstiklal caddesinde patlama yaşandı. Bölgeye kısa sürede çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi.

Çok Sayıda Yaralı Var!

İstanbul Beyoğlu'nda meydana gelen patlama sokakta panik etkisi yarattı. Taksim İstiklal Caddesinde patlama meydana geldiği ihbarı değerlendirilmeye başlandı.

Yaralıların olduğu bilinen patlamanın yer aldığı alanda vatandaşların bölgeyi boşaltması için polis ekipleri tarafından önlem alınmaya başlandı.

Taksim'de Ne Oldu? Bomba Mı Patladı?

Taksim’de Ne Oldu? Sorusu milyonlar tarafından araştırılmaya başlandı. Taksim’de meydana gelen patlama öncelikle binada patlama olduğu yönünde olsa da daha sonra edinilen bilgilere göre caddede patlama meydana geldiği öğrenildi. Çok sayıda yaralı olduğu belirtilirken, patlama sebebi henüz açıklanmadı.

İstanbul Valisi Açıklama Yaptı!

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya tarafından patlamayla ilgili açıklama yapıldı. Ali Yerlikaya:

"Bugün saat 16.20 sıralarında Beyoğlu ilçemiz, Taksim İstiklal Caddesi'nde bir patlama meydana gelmiştir. Olay yerine emniyet, sağlık, itfaiye ve AFAD ekiplerimiz sevk edilmiştir. Can kaybı ve yaralılarımız bulunmaktadır. Gelişmeler kamuoyuyla paylaşılacaktır." dedi.