Son Dakika Balıkesir'de deprem! Bursa ve İzmir'de sallandı Son depremler

Son Dakika Balıkesir'de deprem! Bursa ve İzmir'de sallandı Son depremler
Son Dakika Balıkesir'de deprem! Balıkesir'de 26 Ekim 2022 çarşamba günü deprem meydana geldi. Balıkesir'de depremin şiddeti kaç? Balıkesir'de kaç şiddetinde deprem oldu. Deprem Bursa, Manisa ve İzmir'de de hissedildi!Son Dakika...

Son Dakika Balıkesir'de deprem! Balıkesir'de 26 Ekim 2022 çarşamba günü deprem meydana geldi. Balıkesir'de depremin şiddeti kaç? Balıkesir'de kaç şiddetinde deprem oldu. Deprem Bursa, Manisa ve İzmir'de de hissedildi!

Son Dakika Balıkesir'de deprem!

Son Dakika Balıkesir'de 26 Ekim çarşamba günü deprem meydana geldi. Balıkesir depremin şiddeti merak edildi. Ancak depremde çıkan ses vatandaşları daha çok korkuttu. Balıkesir'de meydana gelen deprem İzmir ve Bursa'da da hissedildi.

Son Dakika Balıkesir depremi şiddeti kaç?

Balıkesir'in Bigadiç ilçesinde meydana gelen depremin şiddeti 4.3 olarak açıklandı. Balıkesir depremini Manisa, İzmir ve Bursa'da hissetti. Depremde can ve mal kaybı bulunmuyor. Balıkesir depreminde çıkan sesten korkan vatandaşlar içinde AFAD önemli bişey yok açıklaması yaptı.

Son Depremler 26 Ekim 2022 çarşamba günü Balıkesir 4.3 şiddetinde Kandilli Rasathanesi açıklarken, AFAD depremin şiddetini 4.1 olarak güncelledi.