Sinan Sardoğan Öldü mü? İşte En Yetkili Ağızdan Açıklama Okuduklarınıza İnanamayacaksınız

Sinan Sardoğan Öldü mü? İşte En Yetkili Ağızdan Açıklama Okuduklarınıza İnanamayacaksınız
Tokat’ın Almus ilçesinde şüpheli bir şekilde kaybolan ve uzun süre kendisinden haber alınamayan 64 yaşındaki Arife Gökçe davasındaki şüphelilerden biri olan Sinan Sardoğan öldü mü? Çocuğa istismar suçundan 2018 yılında...

Tokat’ın Almus ilçesinde şüpheli bir şekilde kaybolan ve uzun süre kendisinden haber alınamayan 64 yaşındaki Arife Gökçe davasındaki şüphelilerden biri olan Sinan Sardoğan öldü mü? Çocuğa istismar suçundan 2018 yılında tutuklanan Sinan Sardoğan bu seferde Arife Gökçe’nin kaybolmasında şüpheli olarak tutuklandı. Olaya ilişkin merak edilen detaylar haberimizde...

Sinan Sardoğan Arife Gökçe’yi Öldürdü mü?

64 yaşındaki beş çocuk annesi Arife Gökçe, 17 Aralık'ta Tokat'ın Almus ilçesinde kayboldu. Arife Gökçe'nin eşi Fikri Gökçe'nin eve dönmesiyle şüpheli kayıp ortaya çıktı. Fikri Gökçe eve geldiğinde altı açık bir şekilde ocakta süt ve tavuk gördü. Evde eşinin telefonunu da gören Fikri Gökçe, onu aramaya başladı. Kısa bir aramanın ardından Fikri Gökçe, jandarmaya ve AFAD'a başvurdu.

Haber verilmesi üzerine Jandarma ve AFAD ekipleri arama çalışması başlattı. Ev ve çevresi ile ormanlık alanlarda kadavra ve iz süren köpeklerle incelemelerde bulunuldu. Br hafta kadar süren arama çalışmalarında Gökçe'den hiçbir iz bulunamadı. Olay yerindeki arama çalışmaları sonlandırılırken, olayla ilgili çok yönlü soruşturma başlatıldı. Gökçe'nin katledilmiş, kaçırılmış veya kendi isteğiyle evinden çıkmış olabileceği ihtimali değerlendirilirken, Tokat İl Jandarma Komutanlığı çalışmaların devam etmesi için 30 kişilik özel ekip oluşturdu.

Olayın ilk günü şüpheli olarak gözaltına alınan Arife Gökçe'nin köylüsü Sinan Sardoğan; Arife Gökçe'nin saldırganlar tarafından kafasına kütük ile vurularak açık alana götürüldüğünü söyledi. Daha sonra ne olduğunu hatırlamadığını söyleyen Sardoğan, olayın Müge Anlı ile Tatlı Sert programına taşınmasıyla Türkiye'nin gündemine oturdu.

Sinan Sardoğan'ın sapkın mesajları ortaya çıktı ve bunun üzerine programda bazı itiraflarda bulundu. Sardoğan’ın iddialarına göre o gün akrabaları Kadir Durmuş ile Mustafa Karaaslan Arife Gökçe'nin evine gitti. Kadir, "Arife teyze dışarı çıkar mısın?" diye seslendi. Yaşlı kadın kapıya geldiğinde kütükle ensesine vurarak bayılttı. Kadir kadını kucaklayıp Mustafa Karaslan'ın arabasına bindirip kaçırdı.

İddialardan sonra Müge Anlı’nın kayıt dışı bir konuşma yaptığı Sinan Sardoğan; Kadir ve Mustafa’nın kaçırdıkları Arife Gökçe’ye tecavüz ettiklerini, kendisinin onlarla gitmediğini ve tecavüz olayına karışmadığını iddia etti.

Bu konuşmalara istinaden olayda ismi geçen Kadir Durmuş ve Mustafa Karaaslan, Müge Anlı’nın programına katıldı ve iddiaları yalanladı. Yayın sırasında Kadir Durmuş’un izah etmekte zorlandığı durumlar kendini gösterince başka bir kadını daha taciz ettiği ifşalandı. Fakat Arife Gökçe’nin kaybolduğu gün Kadir ve Mustafa’nın olay yerine gittiklerine dair ne bir delil ne de tanık olmadığı için iddialar doğrulanamadı. Yayında Kadir ve Mustafa ile yüzleşen Sinan bu sefer söylediği her şeyi reddetti.

Sinan Sardoğan İntihar Ederek Öldü mü?

İstanbul Avcılar’da çocuğa cinsel saldırı iddiasıyla tutuklanıp cezaevine gönderilen Sinan Sardoğan öldü mü? Haberleri sosyal medyada geniş yer tuttu. Sinan Sardoğan’ın cezaevinde intihar edip kendisini öldürdüğünü iddia eden haberlerle ilgili doğrulama gelmedi.

Bu haberlerin ardından Metris Cezaevinde bulunan Sinan Sardoğan’ın sağlık durumunun iyi olduğu açıklandı.