Silivri Yusuf Sarıbekir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğrencilerinden Anlamlı Üretim

Silivri Yusuf Sarıbekir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğrencilerinden Anlamlı Üretim
Silivri Yusuf Sarıbekir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ne ait atölyede gönüllü öğretmen ve öğrencilerce depremzedelere gönderilmek üzere soba, kağıt havlu ve tuvalet kağıdı üretimi yapılıyor.1 Ton Ürün GittiEdebiyat öğretmeni...

Silivri Yusuf Sarıbekir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ne ait atölyede gönüllü öğretmen ve öğrencilerce depremzedelere gönderilmek üzere soba, kağıt havlu ve tuvalet kağıdı üretimi yapılıyor.

1 Ton Ürün Gitti

Edebiyat öğretmeni Yakup Aydınlı, MEB tarafından okula kısa süre önce gönderilen makinelerle üretim yaptıklarını ifade ederek, "Şu ana kadar 1 ton ürün gönderdik. Hazırda da bir ton ürünümüz var. Bakanlığımızdan ve özel sektörden 4 ton daha ham madde desteği geleceğini öğrendik. İnşallah onlar da geldiğinde üretip, afet bölgelerine göndereceğiz." şeklinde konuştu.

İki gün içerisinde 100 adet soba ürettiklerini belirten grafik öğretmeni Ahmet Taner Alp de "Milli Eğitim Bakanlığımızın himayesinde, AFAD'ın koordinasyonunda okulumuzda varillerle soba üretimi yapıyoruz." dedi.