Şehit Olacağı Resmen İçine Doğmuş! Duabey Onur Öztürkmen'in Her Kelimesi Yürekleri Dağladı

Şehit Olacağı Resmen İçine Doğmuş! Duabey Onur Öztürkmen'in Her Kelimesi Yürekleri Dağladı
Şehit Teğmen Duabey Onur Öztürkmen'in sosyal medyada yayılan görüntüleri izleyenlerin gözyaşı dökmesine sebep oldu.Irak'ın kuzeyinde, hain terör örgütü hedeflerine yönelik süren Pençe-Kilit Operasyonu'ndan geçtiğimiz günlerde...

Şehit Teğmen Duabey Onur Öztürkmen'in sosyal medyada yayılan görüntüleri izleyenlerin gözyaşı dökmesine sebep oldu.

Irak'ın kuzeyinde, hain terör örgütü hedeflerine yönelik süren Pençe-Kilit Operasyonu'ndan geçtiğimiz günlerde yürekleri yakan bir haber geldi. Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde teröristler tarafından açılan taciz ateşi sonucunda Piyade Teğmen Duabey Onur Öztürkmen, Piyade Sözleşmeli Er İsmail Ünal ve Piyade Uzman Çavuş Mustafa Yıldız şehit düştü. Samsun ve Giresun'a şehit ateşi düşerken, Teğmen Öztürkmen’in acı haberi Gaziantep’teki yakınlarına ulaştı.

Piyade Teğmen Duabey Onur Öztürkmen ile ilgili sevenleri ve silah arkadaşları tarafından birçok paylaşım yapıldı. Şehidin sosyal medyadaki görüntüleri ise yürekleri yaktı.

"Anneme Sonradan Söyleyin"

Görüntülerde Şehit Teğmen'in “Erken ölürsem, canımdan çok sevdiğim iki, üç arkadaşım var. Beni o gece yalnız bırakmasınlar. Tüm kıyafetlerimi yoksul insanlara verin. Fakirlik nedir bilirim. Anneme sonradan söyleyin. Bu haberi kaldıramaz. Yaşayamadığım bir gençliğim var benim. Doğru düzgün gidemediğim” ifadelerini kullandığı görüldü.

Bir başka görüntüde el bombalarını, tüfeğini, teçhizatını, mermi dolu şarjörlerini ve tabancasını gösteren Şehit Öztürkmen, "Hazırım şu an her şeye" dedi.

Öztürkmen, bir başka görüntüsünde ise arkadaşlarıyla bir otomobilde giderken, “Bu kardeşlerimle belki son tatilimiz” şeklinde konuştu.