Şehir Hatları Sahipsiz Köpeğin Bindiği Vapurda Yaşananlara İlişkin İnceleme Başlattı

Şehir Hatları Sahipsiz Köpeğin Bindiği Vapurda Yaşananlara İlişkin İnceleme Başlattı
Şehir Hatları tarafından yapılan açıklamada, saat 09.15'te Kadıköy-Beşiktaş seferini yapan vapura, sokakta yaşayan ve zaman zaman iskelelerde misafir edilen dört ayaklı dostların bindiği ifade edildi.Köpeğin vapura binmesinden...

Şehir Hatları tarafından yapılan açıklamada, saat 09.15'te Kadıköy-Beşiktaş seferini yapan vapura, sokakta yaşayan ve zaman zaman iskelelerde misafir edilen dört ayaklı dostların bindiği ifade edildi.

Köpeğin vapura binmesinden sonra yaşanan gelişmelerden dolayı Kadıköy-Beşiktaş seferinin 09.36'da gecikmeli olarak yapıldığı kaydeden açıklamada, "Öncelikle yaşanan gecikmeden dolayı özür diler, Hayvan Dostu Şehir Hatları politikamız gereği sürecin şirketimiz tarafından detayları ile tetkik edildiğini bilgilerinize sunarız." denildi.

Kadıköy'den kalkacak vapurda sokak köpeğinin bulunması sebebi ile kaptanın hareket etmeyerek yolcuların inmesini istediği yönündeki anonsundan sonra vapurdaki çok sayıda kişi, köpeğin küpesi bulunduğunu ifade ederek duruma tepki göstermiş, bununla ilgili görüntüler de sosyal medyada yer almıştı.