Sahte Doktorun Babasından Açıklama: 'Traktörümü satıp gönderdim...'

Sahte Doktorun Babasından Açıklama: 'Traktörümü satıp gönderdim...'
Sizlere önceki günlerde de bildirdiğimiz üzere Ayşe Özkiraz, Tekirdağ Çerkezköy Devlet Hastanesi'nde sahte doktorluk yaparken yakalanmış ve gözaltına alınmıştı. Tutuklanan Özkiraz'ın aslında babasını da kandırdığı ortaya...

Sizlere önceki günlerde de bildirdiğimiz üzere Ayşe Özkiraz, Tekirdağ Çerkezköy Devlet Hastanesi'nde sahte doktorluk yaparken yakalanmış ve gözaltına alınmıştı. Tutuklanan Özkiraz'ın aslında babasını da kandırdığı ortaya çıktı.

'Traktörümü satıp gönderdim'

Ali Özkiraz, kızının tıp okuduğunu, traktörünü satıp parasını kızına gönderdiğini söyledi. Kitapları için 35 bin TL'yi kızına gönderdiğini söyleyen baba, Ayşe Özkiraz'ın annesinin ve üvey babasının da bu durumdan haberinin olduğunu ve sakladıklarını ekledi.

Öte yandan baba Özkiraz, daha önce kızının yaşı tutmadığından dolayı okulu nasıl bitirdiği konusunda şüphelendiğini de belirtti. Ayrıca oğluna da 'ben hayatımda 19 yaşımda doktor görmedim' diye şüphesini dile getirdiğini ifade etti.

'Aile içinde paramı yediler'

Kızını okutmak için traktörünü sattığını söyleyen baba Özkiraz, 2012'den beri kızına para gönderdiğini söyledi. Şu anki şüphesi ise gönderdiği parayı aile içinde harcadıkları ve haberleri oldukları halde durumu sakladıkları yönünde.

Tekirdağ Çerkezköy Devlet Hastanesi'nde 1 yıldır pratisyen hekim olduğu iddiasıyla görev yapan Özkiraz'ın lise mezunu olduğu da yine ortaya çıkan detaylar arasında yer aldı.