Sabaha Karşı Uykudan Uyandıran Deprem! 4.2 Büyüklüğünde Yaşandı

Sabaha Karşı Uykudan Uyandıran Deprem! 4.2 Büyüklüğünde Yaşandı
Yaşanan depremlere ilişkin bildirimler gelmeye devam ediyor. Sabaha karşı yaşanan deprem bölge halkında korku ve endişeye sebep oldu.Son zamanlarda yurtta olduğu gibi dünya çapında da korkutan depremler yaşanıyor. Dünya genelinde...

Yaşanan depremlere ilişkin bildirimler gelmeye devam ediyor. Sabaha karşı yaşanan deprem bölge halkında korku ve endişeye sebep oldu.

Son zamanlarda yurtta olduğu gibi dünya çapında da korkutan depremler yaşanıyor. Dünya genelinde de büyüklükleri değişerek yaşanan depremlerde zaman zaman can ve mal kayıpları meydana geliyor. Endişe, panik ve korkuya neden olan depremlerde can ve mal kayıplarının yaşanmaması ise yüreklere bir nebze olsun su serpiyor. Ülkemizde olduğu gibi birçok ülkede de uzmanlar, dünya genelinde depremlerin sıklaşacağını belirtip tedbir ve önlemlerin alınması gerektiğini her defasında hatırlatıyor.

Akdeniz'de 4.2 Büyüklüğünde Deprem

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı, Deprem ve Risk Azaltma Genel Müdürlüğü, Deprem Dairesi Başkanlığı (AFAD) tarafından yapılan duyuruya göre Akdeniz'de 4.2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) internet sitesinde bulunan bilgiye göre, saat 05:11'de Kıbrıs Adası'nın güney batısı açıklarında yaşanan depremin büyüklüğü 4.2 olarak ifade edildi.

Deniz yüzeyinin yaklaşık 27.12 kilometre derinliğinde meydana gelen depremin merkez üssünün Mersin ve Antalya'ya yaklaşık 140 kilometre mesafede olduğu kaydedildi.