Sabaha Karşı Korkutan Deprem! Balıkesir Depreme Uyandı

Sabaha Karşı Korkutan Deprem! Balıkesir Depreme Uyandı
Meydana gelen depremlerin sayısı her gün artmaya devam ediyor. Tıpkı ülkemizde olduğu gibi dünya çapında da korkutan depremler yaşanıyor. Dünyada büyüklükleri değişen ve şiddetleri git gide artan depremlerde can ve mal kayıpları...

Meydana gelen depremlerin sayısı her gün artmaya devam ediyor. Tıpkı ülkemizde olduğu gibi dünya çapında da korkutan depremler yaşanıyor. Dünyada büyüklükleri değişen ve şiddetleri git gide artan depremlerde can ve mal kayıpları da yaşanabiliyor. Türkiye'de olduğu gibi çok sayıda ülkede de uzmanlar, depremlerinin gitgide sıklaşacağını ifade ederken önlemler ve tedbirlerin alınması gerektiği konusunda uyarılarda bulunuyor.

Meydana gelen depremlere yönelik yeni bir bildirim daha yapıldı. Bu yeni bildirime göre Balıkesir'de yaşanan son deprem bir hayli korku yarattı.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı, Deprem ve Risk Azaltma Genel Müdürlüğü, Deprem Dairesi Başkanlığı (AFAD) tarafından Balıkesir'de bir deprem yaşandığı duyurusu yapıldı.

Çevre İlçe ve İllerde de Hissedildi

Balıkesir'in yaşanan depremin merkez üssü Susurluk ilçesi olarak duyuruldu ve depremin büyüklüğü 3,2 olarak açıklandı.

Meydana gelen deprem saat 06.03'de yaşandı ve depremin yerin 9,5 kilometre derinliğinde yaşandığı ifade edildi. Sabaha karşı yaşanan deprem bazı vatandaşları uykusundan uyandırdı. Öte yandan deprem, çevre ilçe ve illerde de hissedildi.