Rüyanızda Bunları Asla Göremeyeceksiniz! Eğer ki Bu 7 Şeyi Görürseniz...

Rüyanızda Bunları Asla Göremeyeceksiniz! Eğer ki Bu 7 Şeyi Görürseniz...
Bilim adamlarının rüya hakkındaki çalışmaları sürekli devam ediyor. Nasıl uyursanız uyuyun aşağıda yer alan 7 detaya asla ulaşamayacaksınız. Rüyada görülemeyecek 7 şey haberimizde.

Uyumak vücut ihtiyaçlarımızın en olmazsa olmazı bilinmektedir. Beynimiz ve vücudumuz için vazgeçilmezler arasında olan uyku sırasında gördüğümüz rüyalar adeta hayatımızı etkilemektedir. Her gün görülen rüyalar hatırlanmıyor. Bilim adamlarının üzerinde en çok durduğu ancak bir türlü sebebi konusunda sonuca ulaşılamayan konular arasında yer alıyor.

Bilim adamlarının rüya hakkındaki çalışmaları sürekli devam ediyor. Yüzyıllardır rüya konusuna inceleme yapan bilim insanlarının ulaştığı tek sonuç, bazı şeylerin rüyasının görülemeyeceği olarak biliniyor. Nasıl uyursanız uyuyun aşağıda yer alan 7 detaya asla ulaşamayacaksınız. Rüyada görülemeyecek 7 şey haberimizde.

Akıllı Telefonlar

Rüyada akıllı telefon görmenin imkansız olduğunu biliyor musunuz? On binlerce rüya raporu incelemesinde hiç bir şekilde akıllı telefon ve kullanımı rüyada görülmemiştir. Korkularınız, sevinçleriniz rüyalarınıza konu olurken, günümüzde kullanımı bir hayli yaygın olan cep telefonu kullanmanın rüyalarda yerinin olmaması çok garip değil mi?

er.jpg

Gıdıklanmak

Gıdıklanmak da bilim insanlarının araştırmaları arasında yer alıyor. Öyle ki karşısındaki kişi ile bağınızın derinlemesine göre gıdıklanma derecenizin arttığı ifade ediliyor. Bilim adamları kimsenin rüyada gıdıklandığını görmediğini savunuyor.

Zaman

Gördüğümüz rüyalar en fazla 8 saniye olarak açıklanmıştır. Koca bir olayı sadece 8 saniyelik bir süreç içerisinde gördüğümüz ön görülmekteyken, bu da dünya zamanlamasına aykırı gibi duruyor.

Yeni Yüz Yaratmak

Rüyada gördüğümüz yüzler tanıdık, eskiden kalma ya da yoldan geçen biri olabilir açıklamasını da uzmanlar yapmaktadır. Öyle ki uyku sırasında beyin algılayamadığınız şeyleri depoya kaydedip rüyaya yönlendiriyor. Bu da hatırlamadığınız sıfatların rüyanıza taşınmasını sağlıyor.

Hızlı Koşmak

Rüyada hız kavramı diye bir şey yoktur. Rüyasında hızlı koşmak ile alakalı bilim adamları hiç bir veriye ulaşamamaktadır. Rüyada bir şeye ulaşırken atılan adımlar hiç bir zaman koşmak hızında olamamıştır.

Koku Almak

Sadece güçlü koku hissine sahip bireylerin rüyada bir nesneyi koklayabildiği bilinmektedir. Bu insanlar oldukça nadirdir. Bu nedenle çoğumuz rüyada koku alamayız.

Uyumak ve rüya görmek hala daha bilinmeyenler arasındadır. Uzmanların bu konuda çalışmaları da devam etmektedir.