'Resmen Boynuzlandın!' Kısmetse Olur'un Yeni Adayı Furkan Ortalığı Karıştırdı

'Resmen Boynuzlandın!' Kısmetse Olur'un Yeni Adayı Furkan Ortalığı Karıştırdı
Kısmetse Olur: Aşkın Gücü programında elenen Kaan'ın ardından Furkan Can Ağca isimli yeni bir yarışmacının katılacağını dün öğrenmiştik. Fragmanında Cansel'le Kırmızı Oda'ya gittiğini ve ilk geldiği sahnede de Aybüke'yi...

Kısmetse Olur: Aşkın Gücü programında elenen Kaan'ın ardından Furkan Can Ağca isimli yeni bir yarışmacının katılacağını dün öğrenmiştik. Fragmanında Cansel'le Kırmızı Oda'ya gittiğini ve ilk geldiği sahnede de Aybüke'yi dansa kaldırdığını görmüştük.

Erkekler Evinde Sesler Yükseldi

Kısmetse Olur'un 8. bölümünde gelen yeni aday Furkan, geldiği anda Aybüke'yi dansa kaldırmıştı. Dansa kalkan Aybüke ise Furkan'a neden onu dansa kaldırdığını sorarken, Furkan da 'kalede kaleci var diye gol atmayacak mıyız' cevabını verdi.

Görüntüler ise o sırada erkekler evinde yayımlanmaya başladı. Aybüke ile dans ettiğini gören Tolga ise bu duruma sinirlendi.

'Resmen Boynuzlandın' 

Görüntüler izlendikten sonra bir de Aybüke'den durumu dinlemek istediğini söyleyen Tolga'ya Zeyd sert bir çıkış yaptı. 'Resmen boynuzlandın' diyen Zeyd, Tolga'yı sinirlendirdi. Daha sonra ise 'Tolga da hemen sinirleniyor' şeklinde devam etti.

'İstemese Dans Etmezdi' 

Erkekler evine giden Furkan'la tanışan diğer adaylar, hararetli bir karşılama yaptı. Tolga ise Aybüke'yi neden dansa kaldırdığını sordu. Soruya pek net yanıt vermeyen Furkan ise ona baktığını ve bu yüzden dansa kaldırdığını söyledi. Bunun üzerine ise erkekler evi Aybüke istemeseydi dansa kalkmazdı şeklinde yorumladı.

Cansel'i Kırmızı Oda'ya Davet Etti 

Öte yandan Furkan, Kırmızı Oda hakkını Cansel'den yana kullandı. Cansel'lin pek de sıcak karşılamadığı davette Furkan, Cansel'e de davet etme sebebi olarak uzun uzun ona bakması cevabını verdi. Ayrıca birini istediği zaman alacağı şeklindeki iddialı cevapları Cansel'i daha da şaşırttı.

Oğulcan'la birlikte olduğunu söyleyen Cansel'le biraz daha sohbet eden Furkan, kum saatinin bitmesiyle birlikte ayrıldı.

Çağırma Sebeplerini Erkeklere Söylemedi 

Erkekler evine döndüğünde Aybüke ile dansını açıklayan Furkan, Cansel'le Kırmızı Oda'ya gittiğini Oğulcan'a anlattı. Ancak 'istediğimi alırım' gibi sözlerini Oğulcan'a anlatmadı.

Furkan Can Ağca Kimdir?

Kısmetse Olur: Aşkın Gücü programına bugün katılan Furkan Can Ağca, doğum yılı bilinmemekle birlikte, 14 Mayıs doğumlu. 1.89 boylarındaki Ağca'nın babası ise İstanbul Kapalı Çarşı'nın büyük kuyumcularından biridir.