Peugeot'dan 500 bin TL'lik inanılmaz bomba!

Peugeot'dan 500 bin TL'lik inanılmaz bomba!
Önemli markaların bu hususta atmış olduğu adımlar ilgiyle takip ediliyor. Aile şirketi olarak 1810 yılında kurulmuş olan marka zamanla önemli başarılara imza attı. Peugeot dünya çapında beğenilen modelleri ile akıllarda hep...

Önemli markaların bu hususta atmış olduğu adımlar ilgiyle takip ediliyor. Aile şirketi olarak 1810 yılında kurulmuş olan marka zamanla önemli başarılara imza attı. Peugeot dünya çapında beğenilen modelleri ile akıllarda hep ilk sıralarda olan araç markası olarak kalmaya devam edecek.

Peugeot Tarihçesi Hakkında

Marka ilk kez bir dünya fuarında aracını sergilediğinde yıl 1889 idi. Üç tekerlekli olacak şekilde tasarlanan bu araçtan sonra 1948 senesinde savaş sonrası üretilmiş ilk arabaydı. Bunun dışında da yeni model araçlarıyla müşterilerinin karşısına çıkarak onları şaşırtmayı başarmıştır.

Köşeli çizgilerin hakim olduğu 404 ise 1960 senesinde piyasaya sürülmüştü. Bu modelin farkı bir zariflik sunması oldu. Ardından 1972 yılında kısa sedan meraklılarına sunulmuştu. O dönem için büyük bir dikkat çektiğini söylemek mümkündür. Gerek yaptığı yenilikler gerekse ilerlemeci yapısı nedeniyle kendini geniş kitlelere kabul ettiren bir marka oldu. Başarısının kanıtlanmış olduğunu söylemek mümkün. Peugeot markasının araçları oldukça farklı tasarımları ile göz doldurmaya devam ediyor.

Peugeot Müşterilerini Şaşırtıyor

Ciddi bir kitlesi olan araba markasının yenilenen tasarımları son günlerde çok konuşuluyor. Tüm modellerde belli detaylar kendini göstermekte. Fransız marka ülkemizde de pek çok hayrana sahiptir. Satışlarının ülkemizde oldukça iyi olduğunu söylemek mümkündür. Beklentilerini karşılaması ve fiyat performans ürünü olması nedeniyle araç almak isteyenlerin ilk olarak araştırdığı markalardan biri oldu.

Giriş fiyatı 500.000 TL olan markanın tasarım özellikleri de öne çıkıyor. Sportif havası ve şıklığıyla farklı zevklere de hitap edebiliyor. Bu ürünün fiyat sürprizi de pek çok insanı heyecanlandırmış durumda. Beş beygir gücünde ve 1.2 litre kapasitesinde benzinli motoru bulunan arabaya pek çok alıcı çıktı. Peugeot 208 modelinin bu özellikleri nedeniyle pek çok alıcısı olacağa benziyor. Siz de bu alıcılardan biri olabilirsiniz.