Peugeot 2008 ve 3008 fiyatları gel beni al diyor! Çılgın indirim geldi

Peugeot 2008 ve 3008 fiyatları gel beni al diyor! Çılgın indirim geldi
Bir dönemler ülkemizde SUV araçlar benzin tüketimi yüksek olduğundan ve şehir içi kullanımı zor olduğundan dolayı tercih edilen araçların başında gelmiyordu. Fakat yurtdışında da SUV araçların popülerlik kazanmasıyla birlikte...

Bir dönemler ülkemizde SUV araçlar benzin tüketimi yüksek olduğundan ve şehir içi kullanımı zor olduğundan dolayı tercih edilen araçların başında gelmiyordu. Fakat yurtdışında da SUV araçların popülerlik kazanmasıyla birlikte ülkemizde de SUV modelleri kendisine muazzam bir hayran kitlesi oluşturmayı başardı. Fakat ne yazık ki SUV araçların fiyatları diğer modellere çok daha hızlı bir şekilde yükselmeye başladı. Geçtiğimiz günlerde Peugeot markası SUV modellerinin fiyatlarını açıkladı.

https://edirnejethaber.com/33-bin-tl-altina-alinabilecek-en-iyi-otomobiller-boylesi-daha-gelmez/

Açıklanan fiyatlar pek çok SUV severi üzdü. Fiyatlar neredeyse ev fiyatları ile yarışır bir hale geldiğinden dolayı görünen o ki SUV modelleri yine zenginlere hitap eder hale gelecek. Yeni Peugeot SUV modeli kullanıcılarını performans olarak çok memnun edeceğe benzerken bu arası almak isteyenlerin maddi olarak biraz zorlanacağı da gelen haberler arasında yer almaya devam ediyor.

Peugeot SUV Ateş Pahası

Birçok araç modeli son dönemlerde yaşanan kötü ekonomik durumlardan nasibini aldı. Yaşanan zamlarla beraber araçların fiyatları oldukça yükseldi. SUV modelleri arasında asi dizaynı ve gelişmiş özellikleri ile birçok kişinin beğenisini kazanmış olan Peugeot 3008 modeline baktığımızda fiyatının 1 milyona yaklaştığını görmek mümkün. Bu haliyle araç artık pek çok kimsenin ulaşamayacağı bir noktaya gelmiştir. Yaşanan bu yükselişin ise ne zaman biteceğini söylemek oldukça güçtür. Birçok uzman bu fiyatların düşmesinin uzun zaman alacağını belirtirken alıcılar büyük bir umutla araç fiyatlarının normal düzeylere geleceği günü beklemektedir.

SUV Fiyatları

Peugeot markasının son yayınladığı fiyat listesine baktığımızda 3008 modelinin farklı paketlerinin fiyatlarının 1 milyonu geçtiğini görmek mümkün. En basit paketlerden biri olan Allure benzinli 950.000 TL civarında bir fiyata satılmaktadır. 1,6 motora sahip olan bu canavar sadece ayağınızı yerden kesmeyecek nefesinizi de kesecektir.

Puretech paketinin fiyatı ise 1,3 milyon civarında fiyata listede yerini almıştır. İçinde otomatik şanzıman gibi gelişmiş özellikler olan bu model için konfor vadettiğini söylemek mümkündür. Oldukça donanımlı paketlerden biri olan dizen BlueHDİ modeli ise 1,2 milyondan sevenlerinin beğenisine sunulmuştur.