Peş Peşe Şiddetli Depremler! Ege Denizi Beşik Gibi Sallanmaya Devam Ediyor

Peş Peşe Şiddetli Depremler! Ege Denizi Beşik Gibi Sallanmaya Devam Ediyor
Ege Denizi'nde 5 büyüklüğünde meydana gelen deprem çevrede de hissedildi. Deprem, Çanakkale'nin Ayvacık İlçesi açıklarında yaşandı. Bölgede 40 dakika arayla 4 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi.Afet ve Acil Yardım...

Ege Denizi'nde 5 büyüklüğünde meydana gelen deprem çevrede de hissedildi. Deprem, Çanakkale'nin Ayvacık İlçesi açıklarında yaşandı. Bölgede 40 dakika arayla 4 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi.

Afet ve Acil Yardım Yönetimi Başkanlığı (AFAD) tarafından açıklanan verilere göre, saat 04.52'de merkez üssü Çanakkale Ayvacık olan deprem, Richter ölçeğine göre yerin 14,14 kilometre derinliğinde ve 5 büyüklüğünde yaşandı.

Deprem Çevrede Hissedildi

Yunanistan'ın Midilli Adası'nda meydana gelen 5 şiddetindeki deprem Balıkesir'de de hissedildi.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) internet sitesindeki bilgiye göre, saat 04.52'de Çanakkale'nin Ayvacık ilçesine 14.29 kilometre uzaklıkta, Midilli Adası'nda 5.0 büyüklüğünde deprem kaydedildi.

AFAD tarafından açıklanana göre saat 05.54'te aynı bölgede 4 büyüklüğünde bir deprem daha yaşandı. Ayvacık'ta yaşanan depremin derinliği ise 7 kilometre olarak ölçüldü.