Pes Dedirten Öfke Cinayeti: Boş Araziye Götürüp Kafasını Kesmiş!

Pes Dedirten Öfke Cinayeti: Boş Araziye Götürüp Kafasını Kesmiş!
Denizli Pamukkale'ye bağlı Pınarkent Mahallesi'nde gerçekleşen olayda, ailesiyle birlikte yaşayan Ahmet Emre Irmak, 20 yaşındaki karısı Elif Irmak ile belirlenemeyen bir nedenden tartışmaya başladı.Tartışmayı ayırmaya çalışan...

Denizli Pamukkale'ye bağlı Pınarkent Mahallesi'nde gerçekleşen olayda, ailesiyle birlikte yaşayan Ahmet Emre Irmak, 20 yaşındaki karısı Elif Irmak ile belirlenemeyen bir nedenden tartışmaya başladı.

Tartışmayı ayırmaya çalışan baba Hikmet Irmak, oğlu tarafından bacağından bıçaklandı. Anne ve babanın çabalarıyla engel olunamayan kavgada Ahmet Emre Irmak, karısını saçlarından sürükleyerek elindeki bıçakla birlikte dışarı çıktı.

Karısını 100 metre ilerdeki boş araziye götüren öfkeli koca, Elif Irmak'ı başını keserek öldürdü.

Ekiplere Kendi Teslim Oldu

Tüm bu olaylar gerçekleşirken anne Nazan Irmak ise 112'yi arayarak yardım istedi. Kocasını bıçakladığını, karısını da başını keserek öldürdüğünü ihbar etmesinden sonra ise jandarma ekipleri adrese geldi.

Boş arazide genç kadının cansız bedenine ulaşılırken, cinayeti işleyen Ahmet Emre Irmak, cinayeti işlediği bıçakla birlikte ekiplere teslim oldu.

Psikolojik Problemleri Varmış

Ahmet emre Irmak gözaltına alınırken, yaraladığı babası da hastaneye sevk edildi. Psikolojik sorunları olduğu öğrenilen Ahmet Emre Irmak'ın rahatsızlığı nedeniyle bazı ilaçlar kullandığı da iddia edildi.

Öte yandan bir kadın cinayetine kurban giden Elif Irmak'ın cansız bedeni ise otopsi işlemleri için adli tıp morguna gönderildi. Yaralanan babanın hayati tehlikesi olmadığı öğrenilirken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.