Öğretmen Betül Kılıçkıran'dan Kahreden Haber Geldi

Öğretmen Betül Kılıçkıran'dan Kahreden Haber Geldi
Erzin ilçesinde meme kanseri olduğunu öğrendikten sonra tedavisine başlanan genç öğretmenin vefatı tüm sevenlerine büyük üzüntü yaşattı.Hatay Erzin'de, 4 ay önce meme kanseri teşhisi koyulan 30 yaşındaki öğretmen Betül...

Erzin ilçesinde meme kanseri olduğunu öğrendikten sonra tedavisine başlanan genç öğretmenin vefatı tüm sevenlerine büyük üzüntü yaşattı.

Hatay Erzin'de, 4 ay önce meme kanseri teşhisi koyulan 30 yaşındaki öğretmen Betül Kılıçkıran, tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

Hatay'da Şükrü Paşa Ortaokulu'nda beden eğitimi öğretmeni olan Betül Kılıçkıran, 4 ay önce meme kanseri olduğunu öğrendi. Özel hastanede tedavisine başlanan genç öğretmenin 1 ay önce sağlık durumu ağırlaşınca yatışı yapıldı. Kılıçkıran, doktorların tüm müdahalelerine rağmen yaşamını yitirdi.

2 sene önce dünya evine girdiği öğrenilen Betül Kılıçkıran'ın vefatı ile ailesi, yakınları ve meslektaşları büyük bir üzüntü yaşadı. Kılıçkıran, Kaymakamı Osman Demir ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Erhan Kenanoğlu'nun da katıldığı cenaze namazından sonra İsalı Mahallesi'nde toprağa verildi.