Müjde! İstanbulda Üniversite Öğrencilerine Ücretsiz Yemek Sağlanacak

Müjde! İstanbulda Üniversite Öğrencilerine Ücretsiz Yemek Sağlanacak
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, bugün sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile öğrenciler için müjdeli haberi duyurmuştu. Ege, Dokuz Eylül, Katip Çelebi ve İzmir Yüksek Teknoloji Üniversitesi'nde öğrencilere...

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, bugün sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile öğrenciler için müjdeli haberi duyurmuştu. Ege, Dokuz Eylül, Katip Çelebi ve İzmir Yüksek Teknoloji Üniversitesi'nde öğrencilere ücretsiz yemek sağlanacağının müjdesini veren Tunç Soyer'i, Ekrem İmamoğlu tebrik etti.

İstanbul'da Öğrencilere Ücretsiz Yemek Verilecek

Tunç Soyer'in paylaşımını alıntılayan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul'daki öğrencileri sevindiren açıklamayı yaptı. Başkan İmamoğlu açıklamasında, ''Tebrikler Tunç Başkanım. Çok yakında İBB de İstanbul’daki üniversiteli evlatlarımız için yurt ve bursun yanında benzer katkılar sunacak.'' ifadelerine yer verdi.

Yemek Dağıtımı Yakında Başlayacak

Ekrem İmamoğlu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile yurt ve burs hizmetinin yanı sıra yemek dağıtımının da başlayacağının müjdesini verdi. İmamoğlu, yemek dağıtımının ne zaman başlayacağına ilişkin tarih vermese de önümüzdeki haftalarda, üniversite öğrencilerine ücretsiz yemek verilmesi bekleniyor.