Müge Anlı'da Ünlendi, Tiktok Fenomeni Oldu!

Müge Anlı'da Ünlendi, Tiktok Fenomeni Oldu!
Tutuklanarak cezaevine gönderilen ve daha sonra tahliye olan, Müge Anlı ile Tatlı Sert programından tanınan Zeynep Ergül, Tiktok fenomeni oldu.Sosyal Medyada Gündem Oldu Müge Anlı ile Tatlı Sert programında yayında yer aldığı...

Tutuklanarak cezaevine gönderilen ve daha sonra tahliye olan, Müge Anlı ile Tatlı Sert programından tanınan Zeynep Ergül, Tiktok fenomeni oldu.

Sosyal Medyada Gündem Oldu 

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında yayında yer aldığı sırada verdiği tepkiler ve anlattıklarıyla kısa sürede sosyal medyada da gündem olan Zeynep Ergül, cezaevinden çıktıktan sonra video çekmeye başladı.

Programda cinayet suçlaması ile cezaevine gönderilen Zeynep Ergül, tahliye edildikten sonra Tiktok üzerinden video çekerek yine gündem olmaya başladı.

İlk kez 24 Kasım 2022'de çektiği bir Tiktok videosu gündem oldu. Sosyal medyaya düşen görüntülerde Ergül, hem Öğretmeler Günü'nü kutladı hem de bir mani okudu!

Ergül'ün yayımladığı Tiktok videosu, kısa sürede sosyal medyada gündem olup, yüzlerde kullanıcı tarafından paylaşıldı.

Engelli Raporu Almış 

Müge Anlı ile Tatlı Sert'e katılan Zeynep Ergül'ün kızı, annesinin engelli raporu alarak dilencilik yaptığını ve sürekli yalan söylediğini söylemişti. Hatta kendisine kötü davrandığı gerekçesiyle de annesi ile görüşmek istemediğini söylemişti.

Zeynep Ergül ise programda gırtlak kanseri, görme engeli ve duyma engeli gibi çok sayıda rahatsızlığı olduğunu söylemişti. Hatta öyle ki canlı yayının ortasında yürüyüşünü değiştirerek bayılma numarası da yapmıştı.