Müge Anlı'da Dumura Uğratan Olay: 'Adımı Ezel Yaptım Ama Ben Ramiz'in Gençliğiyim'

Müge Anlı'da Dumura Uğratan Olay: 'Adımı Ezel Yaptım Ama Ben Ramiz'in Gençliğiyim'
Müge Anlı ile Tatlı Sert programında işlenen olayda Ömer isimli şahıs, yengesinin tedavi masrafları için biriktirdiği parayı alıp harcadı. Tuğba (yenge) ve Mehmet (abi), Ömer'in bulunması için Müge Anlı'ya başvurdu.Olayın...

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında işlenen olayda Ömer isimli şahıs, yengesinin tedavi masrafları için biriktirdiği parayı alıp harcadı. Tuğba (yenge) ve Mehmet (abi), Ömer'in bulunması için Müge Anlı'ya başvurdu.

Olayın işlendiği ilk günde bulunan Ömer'in, adını Ezel dizisindeki 'Ezel Bayraktar' olarak değiştirdiği ortaya çıktı.

Ezel dizisini çok sevdiğini ve oyunculuk yaptığını iddia eden 'Ezel', yengesine ait olan paraları harcadığını, ancak geri ödeyeceğini söyledi.

Ufuk Bayraktar Hayranıyım! 

Bugün devam eden programda ne olursa olsun gece gündüz çalışıp parayı ödeyeceğini söyleyen Ezel, yine TV dizisi Ezel'e bir göndermede bulundu.

Gece çalışıcam gündüz çalışacağım, ajanslara da giderim, oyunculuk da yaparım, gecemi gündüzüme katar çalışırım, çünkü gerçekten benim bir hedefim var, bir hayalim var.Ben bunlardan uzak olmak istiyorum. Soyadımı da Bayraktar yaptım çünkü Ufuk Bayraktar'ı çok seviyorum gerçekten. Diziden aldım zaten, Ezel'i de çok seviyorum, karakteri de çok seviyorum. Ben onların soyunu yürüteyim, bunların soyunu yürüteceğime.

Daha sonra ise Ezel, annesine dönerek 'buraya gelirken yanınızda da biner lira getirememişsiniz, size de yazıklar olsun' dedi. Annesi ise 'parayı yediğin zaman düşünseydin' cevabını verdi.

'Ben hata yaptığımı kabul ediyorum' diyen Ezel, 'ben ödeyeceğim zaten siz ödemeyin' dedi.