Müge Anlı Hastalığını İlk Kez Duyurdu

Müge Anlı Hastalığını İlk Kez Duyurdu
'Tatlı Sert' programıyla ekranlara gelen araştırmacı gazeteci Müge Anlı, programında sağlık sorununa ilişkin konuştu.Müge Anlı kendisinden haber alınamayan 17 yaşındaki Gülcan'ı 3 ay sonra buldu.Genç kızın, 25 yaşındaki...

'Tatlı Sert' programıyla ekranlara gelen araştırmacı gazeteci Müge Anlı, programında sağlık sorununa ilişkin konuştu.

Müge Anlı kendisinden haber alınamayan 17 yaşındaki Gülcan'ı 3 ay sonra buldu.

Genç kızın, 25 yaşındaki evli ve 1 çocuk sahibi adama kaçtığı belirlendi. 3 ay sonra, ailesiyle karşı karşıya gelen Gülcan'ın tavrı ise izleyenlerin dikkatinden kaçmadı. "Bunun geri dönüşü yok. 18 yaşına gelene kadar onunla beklerim sonra da nikah kıyarız" sözleri olay olan Gülcan, babasına kızgınlığını belirtilip sevgiyi başka yerlerde aradığını kaydetti.

Anne Songül Hanım'ın kardeşinin okuma yazma bilmediğini ifade etmesiyle Müge Anlı'yı sinirlendirdi.

Programa "Okuma yazma bilmiyorum" diyerek gelenlere çok kızdığını ifade eden Anlı şöyle konuştu:

"Bak okuma yazma seferberliği sırasında ciğerimde leke oldu, leke! Söylemiyorum ama söyleyeyim. Gidip o halk eğitim merkezlerini dolaşırken ne hastalık kaptığımıza bir bak. Nefes alamıyorum. Sesimi normal duyanınız var mı kaç yıldır? Siz de biraz çaba harcayacaksınız. Hiç kolay olmuyor o işler. 'Okuma yazma seferberliği' yapalım dediğimde millet de seferber olmuyor. Kendimi paraladım. İnsanlar unutuyorlar. O SMA'lı çocuklara bedava aşı alabilmek için günlerce uyumadım ben. Sağlık Bakanlığı ile konuşa konuşa kendim de mahvoldum onları da mahvettim.

Tutundum mu da bir şeye tutunuyorum böyle. Ama iyi ki de yaptım ben. Kolay olmadı. Siz de biraz çabalayacaksınız. Kaç kişiyi gördünüz böyle. 3. kutu antibiyotiğimi içiyorum."