Milyarlarca Kullanıcıyı Sinirlendirecek Duyuru: WhatsApp Ücretli mi Oluyor?

Milyarlarca Kullanıcıyı Sinirlendirecek Duyuru: WhatsApp Ücretli mi Oluyor?
Whatsapp'ın da bünyesinde bulunduğu kuruluşlardan Meta'nın CEO'su Mark Zuckerberg'le ilgili, kullanıcıların pek de hoşuna gitmeyecek bir iddia ortaya atıldı.Tüm zamanların en popüler sosyal medya platformlarından Facebook'u yaratan...

Whatsapp'ın da bünyesinde bulunduğu kuruluşlardan Meta'nın CEO'su Mark Zuckerberg'le ilgili, kullanıcıların pek de hoşuna gitmeyecek bir iddia ortaya atıldı.

Tüm zamanların en popüler sosyal medya platformlarından Facebook'u yaratan Mark Zuckerberg, son yıllarda Metaverse konusu üzerinde çalışıyordu.

Ortaklarından ve kullanıcılardan sayısız şikayet alan CEO, buna rağmen Metaverse evrenine para yağdırmaya devam etti. Ancak sonunda, Metaverse evrenine yatırım yapsa da yakın vadede kazanç sağlayamayacağını fark etti ve bir kez daha WhatsApp ve Messenger'ı radarına aldı.

Çalışanlara Mail Gönderildi!

Zurckerberg, çalışanlarına bir mail göndererek Metaverse konusuyla gündemi fazla meşgul ettiğini ve tekrar WhatsApp ve Messenger'a yönelmeleri gerektiğini belirtti. Sözlerini bu iki platformda yeni kazanç yöntemi geliştirmeye odaklandıklarını söyleyerek bitiren Zuckerberg, bunun nasıl yapılacağına dair bir bilgi vermedi.

WhatsApp Ücreti 1 Dolar Olabilir 

Tüm bunlarla birlikte Meta'ya yakın kaynaklar, her iki platformda da daha fazla reklam gösterileceğini iddia etti. Ayrıca WhatsApp için bir kez daha ücretli bir versiyon seçeneğinin masada olabileceğini duyurdu. Söz konusu ücretin ise 1 dolar olacağı yönünde spekülasyonlar ortaya atıldı.

Şimdilik konu hakkında net bir açıklama bulunmamakla birlikte WhatsApp, hala ücretsiz bir şekilde kullanılıyor.