Milli Eğitim Müdürlüğü, Nihat Hatipoğlu Programını İptal Etti

Milli Eğitim Müdürlüğü, Nihat Hatipoğlu Programını İptal Etti
İstanbul Sancaktepe'deki Milli Eğitim Müdürlüğü, ATV ekranlarında yayınlanan 'Nihat Hatipoğlu ile İftar' programı için seferberlik başlatmıştı. Okul yönetimleri aracılığıyla öğretmen ve velilerin mesajlaşma gruplarına...

İstanbul Sancaktepe'deki Milli Eğitim Müdürlüğü, ATV ekranlarında yayınlanan 'Nihat Hatipoğlu ile İftar' programı için seferberlik başlatmıştı. Okul yönetimleri aracılığıyla öğretmen ve velilerin mesajlaşma gruplarına gönderilen notta, öğrenciler ve ailelerinin üç gün boyunca 20'şer kişilik gruplar halinde dini içerikli programa taşınması için liste oluşturulması talep edildi.

Daha sonra okul yönetimleri tarafından veli gruplarına gönderilen mesajda programın iptal edildiği duyuruldu. İlgili programın iptal sebebine ilişkin henüz bir açıklama yapılmazken, öğrenci velileri ise bu kararı memnuniyetle karşıladı. Bazı veliler, programın zorunlu olmamasına rağmen çocuklarına katılım için baskı yapıldığını öne sürerken, bazıları da programın dini içeriğinin okullarda zorunlu tutulmasına karşı olduklarını belirtti.