Şehit Yusuf Ataş'ın Vasiyetine İlişkin LÖSEV Açıklama Yaptı

Şehit Yusuf Ataş'ın Vasiyetine İlişkin LÖSEV Açıklama Yaptı
Irak’ın kuzeyinde devam eden Pençe-Kilit operasyonunda, Piyade Astsubay Çavuş Yusuf Ataş şehit düştü. Yusuf Ataş'ın şehadeti sonrası ortaya çıkan vasiyeti yürekleri dağlamıştı. LÖSEV, şehidin vasiyetinin yerine getirileceğini...

Irak’ın kuzeyinde devam eden Pençe-Kilit operasyonunda, Piyade Astsubay Çavuş Yusuf Ataş şehit düştü. Yusuf Ataş'ın şehadeti sonrası ortaya çıkan vasiyeti yürekleri dağlamıştı. LÖSEV, şehidin vasiyetinin yerine getirileceğini açıkladı.

''Eğer Ölürsem Lösemili Kız Çocuğunun Masraflarını Karşılayın''

Yusuf Ataş, vasiyetini anlattığı videoda ''Benim vasiyetim şu, hayatta en çok istediğim şey, bir kız çocuğumun olması. Eğer ölürsem lösemili bir kız çocuğunun hayatı boyunca tüm masraflarını karşılayın. Benim vasiyetim bu. Bir de bayramda gidin annemin ve babamın elini öpün.'' ifadelerine yer vermişti.

LÖSEV'den Açıklama

Şehit Yusuf Ataş'ın vasiyet videosunun ortaya çıkmasının ardından açıklama yapan LÖSEV, ''Vatan için gözünü kırpmadan şehitlik mertebesine yükselirken lösemili çocuklarımızı kalbinde taşıyan mehmetçiğimizin vasiyetini yerine getirmek boynumuzun borcudur. Pençe-Kilit operasyon bölgesinde şehit düşen Astsubay Yusuf Ataş'a Allah'tan rahmet, ailesine ve milletimize başsağlığı dileriz.'' ifadeleriyle şehidin vasiyetinin yerine getirileceğini duyurdu.