Land Rover, Yeni 2024 Defender 130 Outbound ve V8 Varyantlarını Tanıttı

Land Rover, Yeni 2024 Defender 130 Outbound ve V8 Varyantlarını Tanıttı
2024 Land Rover Defender serisi, yeni Defender 130 Outbound varyantının yanı sıra güçlü bir V8'e sahip Defender 130'un piyasaya sunulmasıyla büyüdü. Yeni Defender 130 Outbound'dan başlayarak, yalnızca 5 koltuklu konfigürasyon da...

2024 Land Rover Defender serisi, yeni Defender 130 Outbound varyantının yanı sıra güçlü bir V8'e sahip Defender 130'un piyasaya sunulmasıyla büyüdü. Yeni Defender 130 Outbound'dan başlayarak, yalnızca 5 koltuklu konfigürasyon da mevcuttur ve esas olarak kara maceralarına odaklanılarak tasarlanmıştır.

land-rover-yeni-2024-defender-130-outbound-ve-v8-varyantlarini-tanitti

Land Rover 130 Outbound, 2.516 litreye kadar yük alanı sunuyor

130 Outbound'un dikkate değer özellikleri arasında arkada 2.516 litreye kadar alana sahip düze yakın bir yük alanı ve yükleme sırasında arka tamponun üzerine katlanabilen dayanıklı kauçuk zemin paspasıyla birlikte gelen bir kabin yer alıyor. Land Rover ayrıca yeni modeli arkada çeşitli bağlama noktaları ve çeşitli öğeleri sabitlemek için yeni bir kargo ağı ile donattı.

land-rover-yeni-2024-defender-130-outbound-ve-v8-varyantlarini-tanitti

Müşteriler, kabinin tamamı Windsor deri ya da dayanıklı Resist kumaşla kaplanmasını sağlayabiliyor. Bunların tümü Ebony Morzine tavan kaplaması, Robustec kaplama ve saten siyah toz boya fırçalanmış kaplama ile kaplanmış çapraz kiriş ile Ebony kaplamaya sahip oluyor. Dış cepheye gelince, tamponlara ve ızgara ekine ve ayrıca Antrasit renkli yan havalandırmalara Gölge Atlas Mat bir kaplama ekliyor.

land-rover-yeni-2024-defender-130-outbound-ve-v8-varyantlarini-tanitti

Land Rover ayrıca Gloss Black renginde 20 inçlik jantlara sahiptir ve Shadow Atlas Mat renginde 22 inçlik jantlar sunar. Defender 130 Outbound'un dışı Fuji Beyazı, Santorini Siyahı, Karpat Grisi ya da Eiger Grisi olarak tamamlanıyor. Fabrikadan bir saten koruyucu film de sunuluyor. Land Rover ayrıca 2024 Defender'ı 130 varyantına 5.0 litrelik kompresörlü V8 ekleyerek güncelledi. Bu motor 493 hp ve 450 lb-ft tork üretiyor ve güçlü arazi aracının 100 km/s hıza sadece 5,7 saniyede ulaşmasını sağlıyor.

Diğer yerlerde Defender 130 V8, yalnızca Karpat Grisi ya da Santorini Siyahı olarak sunuluyor ve dört egzoz çıkışı, siyah kontrast tavanlı kayar panoramik tavan, Matrix LED farlar, karartılmış arka farlar, özel cam ve 22 inç Saten Koyu Gri jantlar içeriyor. İç özellikler arasında 14 yönlü ısıtmalı ve soğutmalı sürücü koltuğu, süet kumaş ısıtmalı direksiyon simidi, dört bölgeli klima kontrolü ve güçlü bir Meridian ses sistemi yer alıyor.

Güncellemeleri tamamlamak, Defender 110'un yeni County Dış Görünüm Paketinin lansmanı oluyor. Bu paket, orijinal Defender County'den esinleniyor ve benzersiz grafikler, aydınlatmalı eşik plakaları ve beyaz kaplamalı çarpıcı 20 inç alaşım jantlarla birlikte geliyor. Dış tasarım, Tasman Mavisi kontrast tavan ve bagaj kapağıyla Fuji Beyazı, Tasman Mavisi kontrast tavanı ve bagaj kapağıyla Santorini Siyahı ya da Beyaz Kontrast tavanı ve bagaj kapağıyla Tasman Mavisi gövde ile yıkanabiliyor.