Korkutan Deprem Uykudan Uyandırdı! AFAD, Son Depremin Verilerini Paylaştı

Korkutan Deprem Uykudan Uyandırdı! AFAD, Son Depremin Verilerini Paylaştı
Son dönemde meydana gelen depremlerin sayısında bir hayli artış görüldü. Her gün, günün her saatinde yurdun dört bir yanından deprem haberleri geliyor. Vatandaşlar bölgelerinde yaşanacak depremleri ve uzakta olan sevdiklerinin...

Son dönemde meydana gelen depremlerin sayısında bir hayli artış görüldü. Her gün, günün her saatinde yurdun dört bir yanından deprem haberleri geliyor. Vatandaşlar bölgelerinde yaşanacak depremleri ve uzakta olan sevdiklerinin bölgesinde yaşanacak depremleri korku dolu gözlerle bekliyor. Üstelik meydana gelen depremler Türkiye'de olduğu gibi dünyada yaygınlaştı. Yaşanan depremlerde can ya da mal kaybı da yaşanabiliyor. Can veya mal kaybının yaşanmadığı depremler ise bir nebze olsun yüreklere su serpiyor.

Öte yandan, gece yarısı ve sabaha karşı yaşanan depremler de artmaya başladı. Son olarak Osmaniye'de sabaha karşı yaşanan deprem halkı uykusundan uyandırdı. Kentte yaşanan deprem çevre ilçe ve illerde de hissedildi.

Merkez Üssü Kadirli Olarak Açıklandı

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı, Deprem ve Risk Azaltma Genel Müdürlüğü, Deprem Dairesi Başkanlığı (AFAD) tarafından yayınlanan verilere göre Osmaniye'de bir deprem meydana geldi. Yaşanan depremin merkez üssünün Kadirli ilçesi olduğu açıklandı.

AFAD tarafından duyurulan verilere göre Osmaniye'nin Kadirli ilçesindeki depremin büyüklüğü 3.7 olarak açıklandı.

Meydana gelen deprem saat 05:31'de yaşandı. Öte yandan, depremin yerin 11.93 km derinliğinde gerçekleştiği duyuruldu.