Korkutan Deprem! O İl Yine Beşik Gibi Sallandı

Korkutan Deprem! O İl Yine Beşik Gibi Sallandı
Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), İzmir'de bir deprem meydana geldiğini açıkladı.AFAD tarafından duyurulan depremin merkez üssünün İzmir'in Gaziemir ilçesi olduğu duyurulurken meydana gelen depremin yerin 8,24 km...

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), İzmir'de bir deprem meydana geldiğini açıkladı.

AFAD tarafından duyurulan depremin merkez üssünün İzmir'in Gaziemir ilçesi olduğu duyurulurken meydana gelen depremin yerin 8,24 km altında yaşandığı açıklandı. Deprem 04.09'da meydana geldi.

Deprem Uykudan Uyandırdı

İzmirliler sosyal medya hesapları üzerinden yaptıkları paylaşımlardan uykularından uyandıklarını ve depremi hissettiklerini yazdı. Öte yandan, vatandaşlar yaşanan depremlerden dolayı tedirgin olduklarına de belirtti.

İzmir’de geçtiğimiz haftalarda yaşanan 4.9 şiddetindeki korkutan depremden sonra 2 sarsıntı daha yaşanmıştı. AFAD tarafından duyurulan ikinci sarsıntı için depremin merkezinin Buca ilçesi olduğu büyüklüğü ise 3.7 olarak duyurulmuştu.

Daha sonraki günlerde ise Kandilli Rasathanesi tarafından yapılan açıklamada 3.0 büyüklüğünde yaşanan depremin derinliği 9.2 km olarak belirtilmişti. Öte yandan, depremin merkez üssü yine Buca olarak açıklanmıştı.