Korkutan Bir Deprem Daha! AFAD Duyurdu

Korkutan Bir Deprem Daha! AFAD Duyurdu
Yaşanan depremlere dair bildirimler gelmeye devam ediyor. Meydana gelen deprem bölge halkında korku ve endişeye sebep oldu.Son zamanlarda yurdumuzda olduğu gibi dünya genelinde de korkutan depremler yaşanıyor. Dünya genelinde de büyüklükleri...

Yaşanan depremlere dair bildirimler gelmeye devam ediyor. Meydana gelen deprem bölge halkında korku ve endişeye sebep oldu.

Son zamanlarda yurdumuzda olduğu gibi dünya genelinde de korkutan depremler yaşanıyor. Dünya genelinde de büyüklükleri değişerek yaşanan depremlerde zaman zaman can ve mal kayıpları meydana geliyor. Endişe, panik ve korkuya neden olan depremlerde can ve mal kayıplarının yaşanmaması ise yüreklere bir nebze olsun su serpiyor. Yurtta olduğu gibi çok sayıda ülkede de uzmanlar, dünya genelinde depremlerin sıklaşacağını belirtip tedbir ve önlemlerin alınması gerektiğinin her defasında altını çiziyor.

4.4 Büyüklüğünde Deprem

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı, Deprem ve Risk Azaltma Genel Müdürlüğü, Deprem Dairesi Başkanlığı (AFAD) tarafından yapılan duyuruda Akdeniz'de deprem yaşandığı ifade edildi.

AFAD'ın internet sitesinde yer alan habere göre saat 06.31'de Girit Adası'nın güney doğusu açıklarında yaşanan depremin 4,4 büyüklüğünde meydana geldiği kaydedildi.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) aktardığına göre deniz yüzeyinin 6,86 kilometre derinliğindeki depremin merkez üssünün Muğla'nın Datça ilçesine 260 kilometre mesafede olduğu aktarıldı.