Köpeği Ezip Kaçan Şöföre Sadece Adli Kontrol Şartı Verildi!

Köpeği Ezip Kaçan Şöföre Sadece Adli Kontrol Şartı Verildi!
İstanbul Arnavutköy'de yaşanan olayda, servis minibüsüyle bir köpeğe çarpan ve ölümüne neden olan sürücü gözaltına alınmıştı. Yapılan incelemelerin ardından ise bugün, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.Arnavutköy'de...

İstanbul Arnavutköy'de yaşanan olayda, servis minibüsüyle bir köpeğe çarpan ve ölümüne neden olan sürücü gözaltına alınmıştı. Yapılan incelemelerin ardından ise bugün, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Arnavutköy'de Mareşal Fevzi Çakmak Mahallesi'nde bir sitede yaşayan emekli öğretmen Aysel Artemel'in 8 aylık 'Fındık' isimli köpeğine F.G. isimli bir şahsın kullandığı minibüs çarptı.

Köpeğe çarptıktan sonra arkasına bakmadan kaçan sürücü, Arnavutköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüpheli, sevk edildiği adliyede hakim tarafından adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Köpeğin sahibi Aysel Artemel ise köpeğe çarpan servis aracının her gün siteye gelen bir araç olduğunu söyledi. Köpeğini herkesin sevdiğini belirten Artemel, 'O benim oğlum gibiydi. Yolun ortasında görüyor. Fındık'a çarpıyor. İnip onu kurtarabilirdi. Ezerek geçiyor, ilerliyor. Çocuğumdu, canımdı, oğlum gibiydi' dedi.

Ayrıca, olayla ilgili hemen çalışma başlatan polis ekiplerine teşekkür etti.