Koç Üniversitesi'nde Akıl Almaz Uyuşturucu Olayı!

Koç Üniversitesi'nde Akıl Almaz Uyuşturucu Olayı!
Koç Üniversitesi'ne ait resmi plakalı bir araçta yapılan aramada, değeri tam 3 milyon TL olan toplamda 74 kiloluk uyuşturucu ele geçirildi. 2 şüpheli gözaltına alınırken, Koç Üniversitesi açıklama yaptı.Urfa'da gerçekleşen...

Koç Üniversitesi'ne ait resmi plakalı bir araçta yapılan aramada, değeri tam 3 milyon TL olan toplamda 74 kiloluk uyuşturucu ele geçirildi. 2 şüpheli gözaltına alınırken, Koç Üniversitesi açıklama yaptı.

Urfa'da gerçekleşen olayda Koç Üniversitesi'nden yapılan yazılı açıklamada söz konusu aracın üniversiteye ait olduğu doğrulandı. Ancak otomobilin izinsiz bir şekilde şehir dışına çıkarıldığını iddia eden Koç Üniversitesi, sürücünün işine son verildiğinin altını çizdi.

Urfa-Antep kara yolunda Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından durdurulan araçta eğitimli köpek ile arama yapıldı.

Yapılan aramada toplamda 7 valizde 98 paketlik 53 kilo skunk ve 29 paket halinde 21 kilo 350 gramlık toz esrar ele geçirildi. 3 milyon TL'lik bir değere sahip olan bu uyuşturucuların bulunduğu aracı süren şöför ve diğer yolcu ise gözaltına alındı.

Koç Üniversitesi'nden Yazılı Açıklama

Olayın yaşanmasının ardından resmi plakalı aracın sahibi olan Koç Üniversitesi, kamuoyunu bilgilendirmek adına bir açıklama yaptı.

Şöförün izinsiz bir şekilde aracı aldığı ve suç işlediğini açıklayan Koç Üniversitesi, şahsın işine son verildiğini de bildirdi. Ayrıca emniyet güçleri ve adli makamlarla işbirliği yapıldığının da altını çizdi.