Kısmetse Olur Yarışmacısının Aşk Defteri Kabarıkmış! Eski Flörtleri Sosyal Medyada Bir Araya Geldi

Kısmetse Olur Yarışmacısının Aşk Defteri Kabarıkmış! Eski Flörtleri Sosyal Medyada Bir Araya Geldi
Kısmetse Olur: Aşkın Gücü'nde bugün dördüncü bölüm yayımlanırken, Kırmızı Oda heyecanı adaylar arasında yeni eşleşmelere neden oldu.Tolga ve Aybüke arasındaki yakınlaşma artarken, sosyal medyaya düşen iddialar gündemde...

Kısmetse Olur: Aşkın Gücü'nde bugün dördüncü bölüm yayımlanırken, Kırmızı Oda heyecanı adaylar arasında yeni eşleşmelere neden oldu.

Tolga ve Aybüke arasındaki yakınlaşma artarken, sosyal medyaya düşen iddialar gündemde bomba etkisi yarattı.

Tolga'nın daha önce flörtleştiği kadınlar, sosyal medyada yaptıkları paylaşımlarla güldürdü.

Estetik, Photoshop, Kavga ve Entrika! 

Yayımlandığı ilk günden adayların arasında sürtüşmelerin başladığı program tam gaz ilerlemeye devam ediyor. Cansel ve Oğulcan, Erol ve Yeliz, Aybüke ve Tolga ise yarışmanın dikkat çeken çiftleri haline geldi.

Daha bugün dördüncü bölümün yayımlandığı programda adaylar birbirlerine girmeye de çoktan başladı. Öte yandan adayların photoshop'lu fotoğrafları ve gerçek halleri yine sosyal medyanın gündeminde yer aldı.

Tolga'nın Aşk Defteri Kabarık Çıktı! 

Kısmetse Olur: Aşkın Gücü'nde ilk günden izleyicilerin dikkatini çeken yarışmacı Tolga, sosyal medyadaki flörtleriyle gündeme geldi.

Twitter üzerinden yapılan paylaşımlarda bir kullanıcı, eski flörtünün programa katıldığını söyledi. Tweet'in altına gelen yanıtlarda ise başka kullanıcılar da bir flörtünün programda olduğunu söyleyerek merak uyandırdı.

Birbirlerine flörtünün kim olduğunu soran kullanıcılardan biri Tolga cevabını verdi. Bunun üzerine, aslında diğer kullanıcıların da kast ettiği 'flört' ortaya çıkmış oldu.