Kılıçdaroğlu İnce'ye Görüşme Talebi Gönderdi

Kılıçdaroğlu İnce'ye Görüşme Talebi Gönderdi
Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu bugünlerde mitingler düzenleyerek vatandaşlarla bir araya gelirken, bir süredir gündemde yer alan Muharrem İnce ile görüşmeler netlik kazandı.Memleket Partisi Genel Başkanı...

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu bugünlerde mitingler düzenleyerek vatandaşlarla bir araya gelirken, bir süredir gündemde yer alan Muharrem İnce ile görüşmeler netlik kazandı.

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, 100 bin imza toplayarak 13. Cumhurbaşkanı adayı seçilirken, Kılıçdaroğlu görüşme talebini iletti.

Bir süredir gündemde yer alan Muharrem İnce ve Kemal Kılıçdaroğlu görüşmelerinde ittifaka çağrı yapılması bekleniyor. Kulislerde Muharrem İnce'ye ittifak ve cumhurbaşkanı yardımcılığı karşılığında adaylıktan çekilmesi teklif edileceği konuşuluyor.

Bu nedenle de bir süredir İnce ve Kılıçdaroğlu'nun yapacağı görüşme, kamuoyu tarafından sıkı bir şekilde takip ediliyor.

Gazeteci Ruşen Çakır'la konuşan Kemal Kılıçdaroğlu, "Görüşme talebi bizden gitti. Yarın büyük olasılıklıkla görüşeceğiz" dedi.

Edinilen bilgilere göre Memleket Partisi MYK bugün bir toplantı yapacak. Yapılacak olan toplantıda da Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşme talebi incelenerek İnce ve Kılıçdaroğlu görüşmesi netleştirilecek.