Kılıçdaroğlu Babala TV'ye Çıkacak Mı? Oğuzhan Uğur Duyurdu

Kılıçdaroğlu Babala TV'ye Çıkacak Mı? Oğuzhan Uğur Duyurdu
Babala TV kurucusu Oğuzhan Uğur ‘Mevzular Açık Mikrofon’ programıyla milyonlara ulaşmasıyla biliniyor. İkinci tura kalan seçimler öncesi önceki gün Kılıçdaroğlu’nu açıktan programa davet eden Oğuzhan Uğur’a...

Babala TV kurucusu Oğuzhan Uğur ‘Mevzular Açık Mikrofon’ programıyla milyonlara ulaşmasıyla biliniyor. İkinci tura kalan seçimler öncesi önceki gün Kılıçdaroğlu’nu açıktan programa davet eden Oğuzhan Uğur’a yanıt geldi.

Oğuzhan Uğur, Kemal Kılıçdaroğlu’nun programları ‘Mevzular Açık Mikrofon’a katılması için kendilerinin telefonlarına talep geldiğini dile getirdi. Programın formatı, gençlerin sert sorular yöneltilmesiyle biliniyor.

Kılıçdaroğlu'ndan Oğuzhan Uğur'a Yeşil Işık

Kılıçdaooğlu,Oğuzhan Uğur’un ‘davetine’ olumlu cevap verdi. Kılıçdaroğlu’nun Babala TV’de ‘Mevzular Açık Mikrofon’a konuk olacak.  Uğur, Kılıçdaroğlu’nun kendisini arayarak programa geleceğini dile getirdi.

Oğuzhan Uğur, sosyal medya hesabı üzerinden, “Sn. Kılıçdaroğlu da arayıp bizzat geleceğini teyit etti. Bilginize.” diyerek takipçilerine bilgi verdi.

Uğur, Kılıçdaroğlu ile programın ne zaman yapılacağı ilişkin henüz bir bilgi vermedi ama ilerleyen günlerde ‘Mevzular Açık Mikrofon’ programının yapılması bekleniyor. Programa, Kılıçdaroğlu’na soru sormak için gençler katılım başvurularının da yakın zamanda alınması bekleniyor.