Keşan'i 70 Personel Temizliyor

Keşan'i 70 Personel Temizliyor
Keşan 70 kişilik ekiple temizleniyorKeşan Belediyesi tarafından yapılan yazılı açıklamada, Başkan Mustafa Helvacıoğlu liderliğinde "Temiz Şehir Keşan" parolasıyla yürütülen temizlik çalışmaları aralıksız devam ediyor.Müdürlüğün...

Keşan 70 kişilik ekiple temizleniyor

Keşan Belediyesi tarafından yapılan yazılı açıklamada, Başkan Mustafa Helvacıoğlu liderliğinde "Temiz Şehir Keşan" parolasıyla yürütülen temizlik çalışmaları aralıksız devam ediyor.

Müdürlüğün 70 personeli, 11 mahallede 14 araç yardımıyla çalışmalarını gerçekleştiriyor.

Açıklamada görüşleri belirten Temizlik İşleri Müdürü Gökhan Yılmaz, ilçede evsel atıkların toplanmasından sokakların temizlenmesine, çöp konteynerlerinin dezenfekte edilmesine kadar tüm çalışmaları planlı şekilde gerçekleştirdiklerini ifade etti.

Rutin çalışmaların yanı sıra ilçe halkından gelen talepleri de değerlendirdiklerini aktaran Yılmaz, "Parklar, pazaryerleri ve ana arterleri düzenli olarak temizliyoruz. Temizlik hizmetleri, yerel yönetimlerin en önemli görevlerinden birisidir. Temiz, sağlıklı bir şehir hedefiyle günün 24 saati çalışıyoruz. Halkımızın hijyenik ve sağlıklı bir ortamda yaşamlarını sürdürebilmesi için yoğun bir gayret sarf ediyoruz." şeklinde konuştu.