Kemal Kılıçdaroğlu, Mehmetçiğe Seslnedi

Kemal Kılıçdaroğlu, Mehmetçiğe Seslnedi
Afgan kaçakların Türkiye'ye aktığının haberleri geldiğini söyleyen Kemal Kılıçdaroğlu “Mehmetçiğimize sesleniyorum. Sınırda görevinizi yapın” ifadesini kullandı.Sosyal medyada 29 Mart'ta "Türkiye vakti" yazısıyla yayılan...

Afgan kaçakların Türkiye'ye aktığının haberleri geldiğini söyleyen Kemal Kılıçdaroğlu “Mehmetçiğimize sesleniyorum. Sınırda görevinizi yapın” ifadesini kullandı.

Sosyal medyada 29 Mart'ta "Türkiye vakti" yazısıyla yayılan bir videoda kamyon kasasında Türkiye sınırları içerisine giren kaçak göçmenlerin bir sokağa bırakılırken kendilerini çektiği görülüyor.

Kılıçdaroğlu da sınırından kaçak geçişlerle alakalı gelen bu haberler üzerine sosyal medyadan bir açıklama yaptı. Kılıçdaroğlu Mehmetçiğe seslenerek göreve çağırdı. Mehmetçiği göreve çağıran Kılıçdaroğlu, Twitter hesabı üzerinden “Afgan kaçakların ülkemize aktığının haberleri geliyor. Mehmetçiğimize sesleniyorum. Vatan hepimizin vatanı, hudut da hepimizin namusu. Sınırda görevinizi yapın, kimseyi dinlemeyin." şeklinde yazdı.