Kayıp Olarak Aranan Kardeşlerin Cansız Bedenine Ulaşıldı

Kayıp Olarak Aranan Kardeşlerin Cansız Bedenine Ulaşıldı
İzmir Kınık'ta kayıp diye aranan 10 ve 12 yaşındaki 2 kardeşin yangın söndürme havuzunda cansız bedeni bulundu. Olay ile ilgili soruşturma başlatıldı.Evli ve 3 çocuk babası Sadettin Pala, çocukları 10 yaşındaki Eymen ve...

İzmir Kınık'ta kayıp diye aranan 10 ve 12 yaşındaki 2 kardeşin yangın söndürme havuzunda cansız bedeni bulundu. Olay ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Evli ve 3 çocuk babası Sadettin Pala, çocukları 10 yaşındaki Eymen ve 12 yaşındaki Ömer'den bir süre haber alamayınca saat 17.00'de yakınlarıyla beraber arama çalışması başlattı. Arama sonucunda Çümbülce mevkisinde bulunan yangın söndürme havuzunun yakınında çocuklara ait olduğu tespit edilen elbise ve ayakkabılar bulundu. Pala ve yakınları tarafından durum itfaiye, jandarma ve sağlık ekiplerine bildirildi.

Balık Adamlar Cansız Bedenleri Buldu

Olay yerine gelen jandarma ve Bergama Orman İşletme Müdürlüğü ekipleri, havuzun çevresinde yaptıkları incelemeden sonra adrese balık adam ve AFAD görevlileri çağırıldı. Olay mahalline gelen ve havuza giren balık adamlar, Eymen ve Ömer'in cansız bedenini buldu.

Olay ile alakalı çok yönlü soruşturma başlatıldığı kaydedildi.