Karsu'nun Acı Günü! Aile Üyeleri Göçük Altında Kalmıştı

Karsu'nun Acı Günü! Aile Üyeleri Göçük Altında Kalmıştı
Kahramanmaraş merkezli yaşanan ve 10 ilde yıkıma neden olan 7.7 ve 7.6 büyüklüklerindeki iki depremde 10 ilimizde ağır yıkımlar yaşandı. Hataylı şarkıcı Karsu'nun bazı aile üyeleri ise göçük altında kaldı.'Nur İçinde...

Kahramanmaraş merkezli yaşanan ve 10 ilde yıkıma neden olan 7.7 ve 7.6 büyüklüklerindeki iki depremde 10 ilimizde ağır yıkımlar yaşandı. Hataylı şarkıcı Karsu'nun bazı aile üyeleri ise göçük altında kaldı.

'Nur İçinde Yat Halacığım'

Halası, amcası, nenesi, kuzenleri ve yeğenleri enkaz altında kalan Karsu, katıldığı canlı yayınlarda gözyaşları içinde yardım isteyen ünlü şarkıcının nenesi ve amcası sağ olarak kurtarıldı. Instagram'dan halasının yaşamını yitirdiğini duyuran Karsu, "Melek oldu melek. Nur içinde yat halacığım" dedi. Şarkıcı, enkaz altında kalan kuzenleri ve yeğenlerinin kurtarılması için de paylaşımlar yaptı.

Karsu, geçtiğimiz gün Instagram'dan paylaşım yapan enkaz altında kalan akrabaları için ağlayarak yardım istedi. Paylaştığı videoda yardım çağrısı yapan Karsu, "Ben de bir mesaj yollamak istiyorum herkese. Çok yazıyorsunuz. Halam yok, nenem, yok, kuzenlerim... Hatay'a çok yardım gitmiyor. Onu da duyuyorum ailemden. Burada yapacağımızı yapıyoruz. Hollanda'ya yalvarıyoruz yollayın diye. Allah herkesin yardımcısı olsun" şeklinde konuştu.