İstek Şarkıyı Bilmediği İçin Şarkıcıyı Döverek Öldürdüler!

İstek Şarkıyı Bilmediği İçin Şarkıcıyı Döverek Öldürdüler!
Olay, Ankara'nın Çankaya ilçesinde meydana geldi. Çayyolu semtinde yer alan bir eğlence merkezinde sahne alan Onur Şener'den, mekandaki kişiler istek parçada bulundular. Şener, şarkıyı bilmediğini ve bu yüzden çalamayacağını...

Olay, Ankara'nın Çankaya ilçesinde meydana geldi. Çayyolu semtinde yer alan bir eğlence merkezinde sahne alan Onur Şener'den, mekandaki kişiler istek parçada bulundular. Şener, şarkıyı bilmediğini ve bu yüzden çalamayacağını belirtmesi üzerine, üç kişi ile Onur Şener arasında başlayan sözlü tartışma, bir süre sonra kavgaya dönüştü. Eğlence merkezi çalışanlarını ve müşteriler kavgayı ayırdı.

Evine Giderken Tekrar Saldırıya Uğradı

Müzisyen Onur Şener, mekan çıkışı evine giderken, tekrar saldırıya uğradı. Ellerindeki, cam şişeler ile Onur Şener'i darp eden grup, polisin müdahalesiyle saldırıyı sonlandırdı. Boğazından cam kesikleri bulunan Şener, ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılırken, saldırganlar gözaltına alındı.

Onur Şener Hayatını Kaybetti

Olay sonrası ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Şener, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Onur Şener'in vefatı sonrası, ünlü isimlerden art arda tepki mesajları geldi.