İstek Şarkıyı Bilmediği İçin Katledilen Onur Şener'in Katillerinin Kimliği Şoke Etti

İstek Şarkıyı Bilmediği İçin Katledilen Onur Şener'in Katillerinin Kimliği Şoke Etti
Ankara'nın Çankaya ilçesindeki bir eğlence mekanına gelen bir grup sahneye çıkan müzisyen Onur Şener'den istek şarkı istedi. Onur Şener şarkıyı bilmediği için çalamadı. Gruptan 3 kişi Şener'le tartışmaya başladı. Mekan...

Ankara'nın Çankaya ilçesindeki bir eğlence mekanına gelen bir grup sahneye çıkan müzisyen Onur Şener'den istek şarkı istedi. Onur Şener şarkıyı bilmediği için çalamadı. Gruptan 3 kişi Şener'le tartışmaya başladı. Mekan çıkışı 3 şahıs müzisyene ellerindeki cam şişelerle saldırdı.

Ağır yaralanan ve hastaneye kaldıran Şener, tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.

Ankara Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet Büro Amirliği ekipleri olay ile alakalı 3 şüpheliyi gözaltına aldı. Yaşamını yitiren Onur Şener'in cenazesi bugün ikindi vakti Ankara'da toprağa verileceği öğrenildi.

"Nereye Gidiyoruz Belli Değil, Belli Değil Halimiz"

Ahbap Derneği ile yaptığı yardımlarla sık sık isminden bahsettiren Haluk Levent, Onur Şener cinayetinden sonra Twitter hesabından yaptığı paylaşımda "İnanamıyorum, Onur! Güzel kardeşim, nasıl kıydılar sana? Hem de bir istek şarkısı için! Nereye gidiyoruz belli değil, belli değil halimiz" ifadesini kullandı. Derneği ile irtibatta olan Levent, Şener'in çocuklarının tüm öğrenim masraflarını karşılayacaklarını açıkladı.

Onur Şener'in Katillerinin Mesleklerini Açıkladı

Onur Şener'in ölümüne sebep olan kişilerin kimliğini öğrendiğini iddia eden Haluk Levent, paylaşımında "Şimdi Ahbaplar bildirdi. Katillerden ikisi Çalışma Bakanlığında müfettiş, bir tanesi TAI da çalışıyor. Daha da şoktayım. Onur'un yüzünü bardaklarla parçalamışlar" sözleri ile 3 kişinin isimlerini ve mesleklerini de duyurdu.