İş Bankası Kampanyada Bombayı Patlattı

İş Bankası Kampanyada Bombayı Patlattı
İş Bankası, market alışverişi yapan müşterilerine özel bir kampanya hazırladı. İş Bankası, kampanyanın detaylarını vatandaşlar ile paylaştı.İş Bankası tarafından yapılan duyuruya göre İşcep ya da Maximum Mobil’den...

İş Bankası, market alışverişi yapan müşterilerine özel bir kampanya hazırladı. İş Bankası, kampanyanın detaylarını vatandaşlar ile paylaştı.

İş Bankası tarafından yapılan duyuruya göre İşcep ya da Maximum Mobil’den Market Kampanyası’na katılanlara yapacakları market alışverişleri için ödeme yapılacak.

İş Bankası Kampanyasına Nasıl Katılım Yapılır?

İşcep ya da Maximum Mobil’de “Kampanyalar” bölümünden alakalı kampanyadaki “KATIL” butonuna tıklamanız yeterli. Katılımınızı kampanya dönemi içinde alışverişinizden önce ya da sonra yapabilirsiniz.

İş Bankası Maximum özellikli kredi kartları (Maximum Genç, İş’te Üniversiteli, Maximiles Black, Maximiles, MercedesCard, Maximum), Maxipara Kart  ve İş Bankası Bankamatik Kartları kullanılarak yapılan alışverişler, market sektöründe bulunan mağazaların sanal mağaza ve/veya mobil uygulamalarından gerçekleştirilen market alışverişleri kampanyaya dâhildir.

Kampanyaya Aidatsız Kartlar; Maximum özellikli olmayan POS cihazından yapılan işlemler, ürün iade ve iptal işlemleri, MaxiPuan ve Maximum Fırsat kullanılarak gerçekleştirilen alışverişler, Ticari Kartlar, farklı ürün kategorilerinde satış yapan e-ticaret firmalarından yapılacak alışverişler dâhil değildir.

İş Bankası Market Kampanyası Ne Veriyor?

1-31 Ekim 2022 tarihleri arasında Maximum Kart’ınız ile Maximum anlaşmalı marketlerden tek seferde yapacağınız  250 TL ve üzeri ilk peşin market alışverişinizin ardından farklı günlerde yapacağınız 250 TL ve üzeri her peşin alışverişiniz için 25 TL, toplamda ise 250 TL MaxiPuan kazanacaksınız.

MaxiPuan Son Kullanma Tarihi Ne Zaman?

MaxiPuan’ları 4 Kasım 2022'de en son kullandığınız kartınıza aktarılacaktır. MaxiPuan’ların son kullanma tarihi 31 Aralık 2022’dir. Kampanya, kredi kartı bazında değil, müşteri bazındadır. Bir müşteri kampanyadan yalnızca bir kez yararlanabilir ve en fazla 250 TL MaxiPuan kazanabilir.